847
De woonhack van de week; deel je huis steeds anders in met flexibele ruimtes!
Gepubliceerd: 02-09-2022

We hebben er weer ééntje gevonden; een geniale tip die we jullie niet willen onthouden op het gebied van wonen. Eentje die je keer op keer kunt gebruiken. Komt ie! Een nieuw huis kopen is ontzettend leuk maar brengt ook weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe ga je het indelen en passen al je meubels nog. Daarnaast veranderen ook de behoeftes die jij hebt per keer. Meer thuiswerken? Komen er huisgenoten bij? Om zo lang mogelijk van je nieuwe huis te kunnen genieten, hebben wij een tip om je huis zo flexibel mogelijk te maken.

Goed gescheiden

Als jij de keuze hebt wanneer je een nieuwe woning gaat inrichten, dan raden wij je aan om voor zoveel mogelijk open ruimtes te gaan. Dit is niet alleen helemaal volgens de laatste trends, het geeft je huis ook een veel ruimtelijkere uitstraling. En het allerleukste is misschien nog wel; je kunt alle ruimtes indelen zoals jij wilt! Want dat een open ruimte betekent dat het daarbij blijft, dat is compleet onjuist. Je kunt met de meest hippe en innovatieve creaties verschillende ruimtes in één ruimte creëren.

Denk niet zwart/wit

Onlangs hebben wij al eens geschreven over die hippe, stalen kozijnen die we in veel huizen terugzien. Super stijlvol. Er zijn tegenwoordig ook hybride wanden te koop met deze look. Hiermee hoef jij geen hele verbouwing aan je woning te ondergaan om toch deze laatste trend in huis te halen. Zo heb jij binnen mum van tijd een werkplek ín je woonkamer, zonder dat dit zo voelt. Een rondje googelen leert al veel inspiratie op.

Maar wat we óók terugzien als afscheiding binnen een woning waar we erg blij van worden? Planten! Dat groen een steeds prominentere rol in ons interieur krijgt zien wij al een tijd, maar het wordt nu zelfs gebruikt als afscheiding. Kies mooie, slanke en hoge kamerplanten en zet er een aantal naast elkaar. Het geeft letterlijk lucht en ruimte aan je interieur, zonder te overheersen.

Je kunt de afscheiding zo groot maken als je zelf wilt. Ook is het een leuke tool om per seizoen mee te variëren. In de winter wil je wellicht wat meer knusse hoekjes creëren terwijl je in de zomer een open ruimte wilt. Wij gaan dit seizoen voor flexibiliteit, een tool die helemaal past bij het nieuwe wonen!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide