1887
Weg met krassen: Scratch no More beschermdopjes

Je vloer zit vol met krassen, viltjes blijven niet langer dan een paar weken zitten en je bent er elke keer weer druk mee. Een grote ergernis bij veel huishoudens. Scratch no More heeft de oplossing: een compleet assortiment niet krassende beschermdopjes!

 

Het systeem werkt heel simpel. Het basisdeel wordt 1 malig bevestigd. Bij vervanging blijft het basisdeel behouden. Het unieke beschermvoetje is makkelijk te wisselen, waardoor het systeem bovendien kostenbesparend werkt.

De beschermdoppen gaan minimaal 2 jaar mee. Of het nu gaat om een parket vloer in huis, PVC vloeren in scholen of kantoren, marmoleum in verzorgingshuizen, de doppen krassen absoluut niet. Zelfs niet in combinatie met zand. Daarnaast zijn de beschermdopjes geluiddempend, dus geen vervelend geluid meer bij het verschuiven van je stoelen!

Via www.scratchnomore.nl bestel je eenvoudig de juiste beschermdopjes. Je kiest online voor een harde vloer of een tapijt vloer en vervolgens voor het soort poten dat de stoel heeft. Het aanbevolen product voor jouw stoel verschijnt en kan heel makkelijk besteld worden.

Voorkom krasschade, bescherm uw vloer!
Kies voor beschermdoppen die echt werken!

Onze partners