1952
Trend: Gadgets bedrukken voor thuis
Gepubliceerd: 16-07-2019

Vrijwel iedereen wel een smartphone, en voor velen onder ons is hij zelfs onmisbaar. Bij je telefoon kan je talloze accessoires bedenken, deels ter bescherming van je dure apparaat of juist ter personalisatie. Maar dat geldt niet alleen voor je telefoon! Denk ook aan powerbanks, (sport)horloges, oordoppen en talloze andere leuke hebbedingetjes. Al deze apparaten kunnen gepersonaliseerd worden door ze met leuke afbeeldingen te bedrukken. Dit kan alles zijn wat je wil!

 

Gepersonaliseerde gadgets voor je huis

Juist ook voor thuis kan je je apparaten mooi customizen door er bijvoorbeeld je favoriete dier of spreuk op te laten schrijven. Misschien heeft jouw familie wel een familieschild, of een terugkerend grapje dat altijd terug komt. Zo kan je bijvoorbeeld bluetooth speakers beschrijven met een spreuk uit een lied dat veel voor je betekent.

Andere leuke artikelen die het thuisgevoel nog meer kunnen verhogen zijn bijvoorbeeld fleece-dekens en onderzetters. Veel van deze gadgets zijn in allerlei vormen en maten beschikbaar, maar zelden zullen ze zo goed bij je passen als een gepersonaliseerd item! Bij Maxilia kun je voor al je vrienden en familie een mooi aandenken aanschaffen, dat extra speciaal is voor je. Het is niet alleen erg praktisch, maar het ziet er ook nog eens uniek uit!

Gepersonaliseerde gadgets voor iedereen?

Wanneer men aan ‘relatiegeschenken’ denkt, gaat de gedachte eigenlijk altijd naar bedrijven. Dit hoeft echter helemaal niet waar te zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuk bedrukte slabbetjes voor baby’s, flessen en handdoeken. Je kan zelfs je eigen snoepjes laten maken! Bedrukte artikelen zijn dus zeker niet alleen maar aantrekkelijk voor bedrijven. Heb jij wel eens nagedacht over woorden, beelden en gedachtes die jij belangrijk vindt en wel eens zou willen opschrijven en delen met anderen?

Hoe werkt het?

Er zijn diverse websites waar je terechtkunt voor het laten bedrukken van gadgets. Het is heel eenvoudig. Online geef je aan wat voor een gadget je wilt laten personaliseren. Hierna verschijnt er een overzicht met de diverse mogelijkheden. Vaak kun je kiezen uit diverse kleuren. Verder kun je vaak een logo of een bepaalde tekst uploaden. Hierna is het belangrijk dat je aangeeft hoeveel aantallen je van het product wilt bestellen. Is dit gelukt? Dan is tijd om je bestelling te plaatsen. Let erop dat je altijd goed oplet wat de levertijd is wanneer je een bestelling plaatst. Op deze manier kun je er precies rekening mee houden wanneer je een gadget binnenkrijgt. Het bedrukken duurt altijd eventjes, dus kijk hier goed naar. Zo weet je zeker dat de gadget op tijd binnen is, voor bijvoorbeeld een babyshower of een andere gelegenheid.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide