812
Tips om je niet te vervelen in de winter!
Gepubliceerd: 05-10-2022

Het is bijna zo ver: de winter komt er weer aan! De temperaturen gaan al flink naar beneden, het begint echt koud te worden. Veel mensen hebben in de laatste maanden van het jaar last van een dip, ook wel de bekende winterdip. Herken jij je in de winterdip? Of heb je moeite om leuke activiteiten te doen in de winter? Maak je geen zorgen! In deze blog vertellen we jou wat je kunt doen om je niet te vervelen tijdens de koude wintermaanden.

Kerstmarkten bezoeken

Een hele leuke activiteit die je vanaf december volop kunt gaan doen is kerstmarkten bezoeken! Wat is nu een betere manier om helemaal in de kerst stemming te komen? Die is er niet toch?! Het is een heel gezellig uitje om te doen met je gezin of met een vriend of vriendin. Ga er gezellig op uit en geniet van de wintersfeer die er rond hangt op kerstmarkten. Woon je nu dicht bij de grens van Duitsland of België? Dan kunnen we je zeker aanraden om eens over de grens te stappen! Vooral in Duitsland zijn er hele grote kerstmarkten te vinden. Op deze manier voelt het ook alsof je even een dagje op vakantie bent. En wie kan dat nu niet gebruiken in die periode van het jaar? Zeker als je last heb van een winterdipje!

Bak er op los!

Blijf je liever binnen in de winter, omdat je geen fan bent van de kou? Dan is er alsnog genoeg te doen! Er zijn zoveel recepten die je kunt maken of bakken. Bakken is natuurlijk de perfecte bezigheid voor in de winter. Je zit lekker binnen in de warmte en bent ook nog eens iets lekkers aan het maken. Wanneer je meer richting de kerst gaat kun je ook kerstcupcakes of kerstkoekjes maken! De feestdagen staan in het teken van elkaar lief hebben en er voor een ander zijn. Je kunt dus ook iets voor een andere dierbare bakken, dit is een mooi gebaar en je maakt er ongetwijfeld iemand blij mee! Wil je iets anders proberen dan normaal? Ga dan voor een brood bakken! De lekkere geur van warm brood past perfect bij de winter.

Organiseer een leuke dag met vrienden

Niets is zo leuk om wat met vrienden te doen. Vooral in de winter, wanneer niet iedereen altijd zo goed in hun vel zit. Het is dus een leuk idee om een avond voor je vrienden te organiseren. Denk hierbij aan een filmavond of een spelletjesavond bijvoorbeeld! Je kunt het gezellig maken met leuke verlichting en lekkere hapjes met een drankje. Zijn jij en je vrienden meer een liefhebber van de buitenlucht dan van binnen zitten? Naast een spelletjesavond of filmavond kun je ook een mooie wandeling maken. Frisse lucht is ten slotte erg goed voor je!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide