1566
Tafelkleed: praktisch en stijlvol
Gepubliceerd: 16-07-2021

Een tafel krijgt doorgaans veel te verduren. En dat is volkomen logisch. Van gezellige borrelavondjes met vrienden tot ontbijten en dineren met familie. Het zijn allemaal momenten die zich rondom de eettafel afspelen. Daarnaast blijkt de eettafel voor veel mensen ook de uitgewezen thuiswerkplek. Door de grote bedrijvigheid rondom de tafel kan de tafel snel beschadigen. Het gebruiken van een tafelkleed als bescherming is dan ook raadzaam.

Tafelkleden gemaakt van PVC plastic

Als je jouw tafel optimaal wilt beschermen is het gebruiken van een tafelkleed belangrijk. Je voorkomt zo dat er krassen en vlekken op jouw tafel ontstaan. Maar voor welk tafelkleed kies je? Als je op zoek gaat naar een passend tafelkleed zal je zien dat het aanbod groot is. Dit grote aanbod is uiteraard plezierig. Hierdoor is het aannemelijk dat er ook voor jou een passend tafelkleed tussen zit. Maar waar moet je naar kijken als je een tafelkleed gaat uitzoeken? Allereerst is het materiaal van belang. Wil je een kwalitatief goed tafelkleed dat gemakkelijk schoon te maken is? Kies dan voor een PVC plastic tafelkleed. Een tafelkleed van dit materiaal is heel gebruiksvriendelijk. Daarnaast spelen natuurlijk ook het formaat, de kleur en het motief mee.

Ook geschikt voor jouw tuintafel

Bij een eettafel wordt vaak direct gedacht aan een tafel die binnen staat. Deze associatie is op zich niet gek. In Nederland wordt doorgaans het grootste gedeelte van het jaar binnen gedineerd. Maar in de zomermaanden verplaatsen veel mensen zicht voor het diner ook naar buiten. Lekker barbecueën in de tuin of genieten van een frisse salade bij een ondergaande zon aan tafel. Het consumeren van allerlei lekkernijen op zomerse dagen aan jouw tuintafel is gezellig. Maar het zorgt er ook voor dat beschadigingen van de tafel op de loer liggen. Maak daarom gebruik van een tafelkleed buiten. Zo kun jij zonder zorgen om je tuintafel van de zomerse versnaperingen genieten.

inspiratiebrochures1.png

Alle voordelen op een rijtje

Ben je bang dat een tafelkleed de uitstraling van het geheel verpest? Niet nodig! De tijd waarin er slechts één type tafelzeil verkrijgbaar was, is geweest. Tafelkleden zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Van effen tafelkleden in diverse kleuren tot tafelkleden met unieke prints. Hierdoor is er altijd wel een tafelkleed te vinden die past bij jouw interieur. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het tafelkleed de uitstraling van jouw interieur verpest. Een mooi tafelkleed zorgt namelijk juist voor een aanvulling op jouw interieur. Daarnaast verleng je met een kwalitatief goed tafelkleed de levensduur van jouw tafel. Een mooi en kwalitatief goed tafelkleed kan dus eigenlijk op geen enkele tafel ontbreken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide