3206
Stijlvol kijken met tv standaard
Gepubliceerd: 12-08-2020

Heb jij net een spiksplinternieuwe design flatscreen gekocht en wil je dat deze ook op een nette en stijlvolle manier in jouw woonkamer wordt neergezet? Denk dan eens aan een minimalistische tv standaard. Een tv standaard is ideaal om jouw televisie op een mooie manier in je woonkamer neer te zetten. Het strakke design past perfect en bovendien is een tv standaard ook nog eens ruimtebesparend, dusgeen lomp tv-meubel of kastje die altijd te veel ruimte in nemen.

 

Als je een tv standaard wilt kopen, heb je behoorlijk veel keuze. Zo kun je kiezen voor een vloerstandaard of een tafelstandaard. Ook zijn er tal van verschillende maten en kleuren. Welk het beste bij jouw tv past hangt af van het tv formaat, het gewicht van de tv en jouw persoonlijke smaak.

Een tv standaard uitzoeken

Wil jij een tv standaard gaan kopen dan is het goed om van te voren even rond te kijken en verschillende standaards met elkaar te vergelijken welke het best is voor jouw type tv. Bij het kopen van een tv standaard moet je rekening houden met het gewicht en formaat van de tv. Het formaat van de tv wordt altijd in inches aangeduid en men kijkt dan naar de diagonale afmeting van de tv. Je hebt een tv standaard nodig in hetzelfde aantal inch als het tv formaat. Ook moet je goed je goed kijken naar het gewicht van de tv. Bij elk tv standaard staat het maximale gewicht aangegeven. Deze moet je niet overschrijden, anders heb je kans dat de voet de tv niet kan dragen en de tv van je voet af valt. Dat zou toch zonde zijn van je nieuwe flatscreen en bovendien gevaarlijk met kleine kinderen in huis. Naast het gewicht en het formaat heb je keuze uit vaste tv standaards en verrijdbare standaards. Het voordeel van de verrijdbare standaard is dat je gemakkelijk en zonder veel gedoe de televisie naar een andere plek kan rijden.

Voordelen van een tv standaard kopen

Een voordeel van een tv standaard gebruiken is dat je tv scherm netjes op een standaard staan, ook kun je vaak de snoeren netjes wegwerken in het standaard waardoor je niet nog extra kabelgoten hoeft te gebruiken. Kies je je voor een verrijdbaar model heb je ook veel flexibiliteit en de mogelijkheid om je tv gemakkelijk te verplaatsen. Ook zijn deze verrijdbare standaards vaak in hoogte verstelbaar, zo kun je gemakkelijk de hoogte veranderen zodat iedereen in de ruimte de televisie kan zien. Daarnaast zijn er ook tv standaards met extra laden of schappen. Zo kun jij gemakkelijk de tv gids, afstandsbediening of andere accessoires opbergen. Er zijn simpele tv standaards te koop in zwart of wit metaal, tv standaards voor een of twee televisies en vaste of verrijdbare tv standaards. Wil jij liever je televisie ophangen? Dat kan uiteraard ook, er zijn verschillende tv beugels zodat je je televisie netjes aan de muur kunt ophangen. Kijk eens rond op de website en schaf een stijlvolle tv standaard aan voor jouw nieuwe flatscreen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide