2098
Sierlijsten voor een moderne uitstraling in je woning
Gepubliceerd: 09-12-2019

Ben jij ook zo gek op een modern interieur? Dat snappen wij wel, want in deze woonstijl zijn de mogelijkheden eindeloos: of je nu gaat voor strakke designer meubels, houten woonaccessoires of lekker veel wit – er kan veel in een modern interieur. Maar de basis van je huis is cruciaal voor een modern interieur. Hoe krijg je nou precies die sfeer waar je naar op zoek bent? Denk eens aan het plaatsen van sierlijsten!Direct die moderne uitstraling
Door één handeling een moderne uitstraling in je woning? Met prachtige sierlijsten op het plafond bereik je het. Sierlijsten zijn gemaakt van gips en werden vroeger gebruikt om een woning mee te af te bouwen. Nu is een sierlijst slechts voor decoratie en zorgt het voor een prachtige en complete uitstraling. Waar je bij sierlijsten al gauw denkt aan een klassieke sfeer of een huis in Barok thema, is niets minder waar: je kunt ook strakke sierlijsten krijgen die perfect staan in een modern interieur. Het Schippertje is dé specialist op het gebied van sierlijsten en heeft moderne sierlijsten, maar ook passende plinten en kaderlijsten, in het assortiment.

Een sieraad voor het huis
Hoe belangrijk het plafond is voor de algehele sfeer in je woning, blijkt maar weer. Door het plaatsen van sierlijsten geef jij je interieur nét die upgrade die je met alleen woonaccessoires niet kunt bereiken. Het Schippertje noemt sierlijsten ook wel ‘een sieraad voor het huis’, en daar hebben ze wat ons betreft helemaal gelijk in.Sierlijsten geven je interieur dat beetje extra om het wow-effect in huis te creëren, zonder dat je bezoeker er direct de vinger op kan leggen.

Meerdere doeleinden
Sierlijsten kunnen dus ontzettend veel doen voor de sfeer in huis. Maar sierlijsten kunnen ook elk een eigen doel hebben. Perklijsten, bijvoorbeeld, kunnen kaders op het plafond maken. Dat staat bijvoorbeeld fantastisch in de eetkamer boven een grote eettafel. Plinten zorgen weer voor een sierlijke overgang tussen muur en plafond. Ook kunnen sierlijsten op de muur gebruikt worden - als wandverdeling zorgt dit voor een extra chique uitstraling. Er zijn dus meerdere doeleinden in het gebruik van sierlijsten, wat zou jij graag zien in je woning?

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide