1465
Peleg Design Croco boekenlegger

Gebruik jij oude bonnetjes, rondslingerende papiertjes of een stukje krant als boekenlegger? Dan is de Croco boekenlegger van Peleg Design vele malen leuker. De boekenlegger is in de vorm van een krokodil gemaakt. Met deze dierlijke boekenlegger weet je altijd op welke bladzijde je bent gebleven. De krokodil heeft een bredere bovenkant waardoor het lijkt alsof hij bovenop het boek ligt te chillen. De groene boekenlegger is gemaakt van polypropyleen.

Gevaarlijke krokodil boekenlegger
Deze boekenlegger is een ontzettend leuk artikel om cadeau te geven. Heb jij een vriendin die enorm veel van lezen houdt, maar weet je niet welk boek ze nog niet heeft gelezen? Dan kun je er beter voor kiezen om een boekenlegger cadeau te geven, want daar kun je er nooit genoeg van hebben. Met deze gevaarlijke krokodil als boekenlegger zou je het boek bijna in één zucht uit willen lezen. De krokodil vindt het leuk om bovenop ieder boek te liggen, maar zijn favorieten boeken gaan over de natuur of over gevaarlijke dieren (lees: krokodillen). Je koopt dit product online bij Ditverzinjeniet.nl. 

Ontvang 15% korting op de Peleg Design Croco boekenlegger
Abboneer je hieronder op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode voor 15% korting op deze Peleg Design Croco boekenlegger of al je andere aankopen bij Ditverzinjeniet.nl

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Wonenonline

Onze partners