938
Online shoppen bij Wonenonline!

Waar wij bij Wonenonline op de redactie nou écht goed in zijn? Online dé leukste, handigste, stijlvolste, voordeligste en hipste spullen spotten! Soms wordt onze bankrekening iets minder blij van dat talent, maar dat is een andere discussie.

Pareltjes

Over deze online gespotte pareltjes vertellen we jullie als lezers maar wat graag. Jullie kunnen dit ook waarderen, dat is afgelopen jaren (sinds 2003!) wel gebleken. De bezoekers op onze site nemen nog steeds elke maand toe, zo leuk! Maar wij ontvangen de laatste tijd steeds vaker mailtjes, dm’s via Instagram en berichtjes vanuit Facebook met vragen over verkoopadressen van al dit leuks.

En eerlijk is eerlijk, soms is het ook wel een tikje flauw van ons; Wij hebben het over de leukste musthaves en hipste eye-catchers om jullie vervolgens zelf het wereld wijde web op te sturen om deze te vinden. Dit gaat veranderen!

Werk aan de winkel

Kortom, werk aan de winkel voor ons! Nu is een online platform súper veel werk, zoals we je onlangs ook vertelden. Maar nog even geduld, want wij zijn momenteel enorm hard op de achtergrond bezig om een shopfunctie op onze site te implementeren.

Geen paniek, dit wordt geen tweede Amazon of AliXpress waar álles op te koop is. Nee, wij gaan voor producten waar wij zelf héél blij van worden en daarom graag delen met onze trouwe lezers. Hierdoor kun jij meteen overgaan tot aanschaf wanneer je geïnspireerd bent geraakt door een trend.

Ook de meer praktische kant van onze site vergeten we niet, dus mochten wij hét product gevonden hebben waar je eindelijk dat tuinbalkon wél schoon mee krijgt? Juist, ook dan staat er meteen een foto bij en kun je doorlinken naar de webshop die het product verkoopt.

Een handige tool

Dus Wonenonline.nl blijft gewoon doen waar we goed in zijn, jou voorzien van je dagelijkse dosis inspiratie op alles van het gebied van wonen. Vervolgens geven we je dus ook meteen de tips om deze trends je eigen huis binnen te halen. Maar voorop staat, dat wij zelf gaan beslissen wat we wel én niet in onze webshop gaan zetten. Alleen producten waar wij en hopelijk ook jullie blij van worden!

Dus jij kunt lekker shoppen maar pas nadat we ons vakkundige oordeel hebben gegeven, onze kritische blik erop hebben geworpen en goed research hebben gedaan. Nu wil jij natuurlijk weten wanneer je deze handige tool kunt gaan gebruiken? Heel snel!... nog heeeeel even geduld, maar alvast één tip: Vergeet komende tijd niet je spaarvarkentje een beetje extra te spekken! Keep you posted!

Onze partners