3765
Nieuw: de Wonenonline schoonmaakguide

Schoonmaken is niet de allerleukste bezigheid maar meer een noodzakelijk kwaad. Toch zijn er manieren om die vervelende klus een stuk gemakkelijker te maken! Wist jij bijvoorbeeld dat je met een citroen je magnetron kunt reinigen of met een laagje autowax je wastafel oogverblindend kunt laten shinen? Deze en nog veel en veel meer supertoffe schoonmaakweetjes hebben wij gebundeld in de gratis schoonmaakguide.  Een gratis E-book van maar liefst 84 pagina's dik! 

In deze schoonmaakguide lees je alles, maar dan ook echt alles over schoonmaken. We vertellen je alles over schoonmaakmiddelen en bespreken ook de natuurlijke alternatieven. Per ruimte pakken we de meestvoorkomende schoonmaakklussen grondig aan! Hoe krijg je dat vet uit die oven of die kraan weer blinkend schoon? Hoe zit het eigenlijk met wasmiddelen en welke schoonmaakmiddelen mag je (niet!) mengen? Ook vertellen we je alles over schoonmaakapparaten. Waar moet je op letten bij de aanschaf en welk apparaat gebruik je waarvoor? Kortom een uitgebreid E-book die van jou een echte schoonmaakPRO maakt! 

Hebben? Meld je aan voor de mailing en je ontvangt hem binnen 15 minuten in je mailbox! Wedden dat je schoonmaken een stuk leuker vind na het lezen van deze guide!

Ja, stuur mij de gratis Schoonmaakguide 

Onze partners