1578
Moederdag: zo maak je deze dag onvergetelijk!

Het is bijna weer zo ver: Moederdag! Zondag 10 mei staat in het teken van de liefste persoon in je leven, je moeder. Dit jaar is dat wat anders dan anders, want misschien kun jij je moeder niet bezoeken. Gelukkig zijn er volop online mogelijkheden om de leukste cadeaus digitaal te bestellen én bij je moeders voordeur te laten bezorgen. Op deze manier maak je Moederdag onvergetelijk!Wees er op tijd bij
Waar je eerder misschien vlak van tevoren de stad in ging voor een mooi cadeau, gaat het in deze tijd even wat anders. De post heeft het druk – neem daarom het zekere voor het onzekere en wees er op tijd bij met je Moederdagcadeau. Zo weet je zeker dat je online bestelde cadeau op tijd aankomt. Bij veel webshops kun je ervoor zorgen dat je cadeau op zondag 10 mei arriveert, laat in een ander geval je moeder het presentje pas op de dag zelf uitpakken.

Gek op bloemen
Op zoek naar een kleurrijk cadeau om je moeder (op afstand) te laten weten dat je aan haar denkt? Ga voor bloemen! Met bloemen sla je nooit de plank mis, want vrijwel elke moeder wordt blij van een mooi boeket. Fijn: je kunt een bosje bloemen per post laten bezorgen – dat kan zelfs op Moederdag zelf. Dat gaat vast hard dit jaar, dus reserveer alvast je bezorgmoment om je moeder blij te maken met bloemen!

Fijne verzorgingsproducten en sieraden

Andere categorieën presentjes die het altijd goed doet op Moederdag, zijn verzorgingsproducten en sieraden. De mooiste cadeaus voor mama op Bol.com in deze rubrieken zijn betaalbaar én snel in huis: hier vind je de mooiste make-up, sieraden en parfums. Ook als je bij luxe warenhuis de Bijenkorf moederdagcadeaus koopt, weet je zeker dat je heerlijk geurende (of mooi blinkende) cadeau op tijd bij je moeder is voor Moederdag. Fijn!

Smartwatches voor actieve moeders
Is je moeder fitter dan fit of juist begonnen met sporten? Dan is een smartwatch echt iets voor haar! Daarmee tracked ze haar stappen en kan ze zien hoeveel calorieën ze verbrandt tijdens haar hardlooprondje. Kijk tussen de Bol.com smartwatches of de Coolblue sporthorloges of er een mooi model voor je moeder bijzit. Hét cadeau voor Moederdag 2020!

Zelfgemaakt prachtcadeau
Hoe leuk: maak net zoals vroeger een zelfgemaakt cadeau voor je moeder! Dat kan natuurlijk ook op een wat professioneler niveau. Laat bijvoorbeeld jullie mooiste foto op canvas afdrukken, of ontwerp zelf een armband. Écht zelf iets maken? Kijk voor toffe ideeën op Pinterest.

Geen inspiratie?
Als je even niet weet wat je voor je moeder moet kopen, schieten webshops je graag te hulp. Zij maken lijstjes met de meest populaire Moederdag cadeaus. Doe inspiratie op in de fonQ Moederdag top 10 of bekijk bijvoorbeeld de gave Ditverzinjeniet.nl Moederdagcadeautips. Daar zit vast iets voor je moeder bij…

Onze partners