3297
Moederdag: zo maak je deze dag onvergetelijk!
Gepubliceerd: 29-04-2020 Laatste update: 29-04-2022

Het is bijna weer zo ver: Moederdag! Zondag 8 mei staat in het teken van de liefste persoon in je leven, je moeder. Geen tijd om de stad in te duiken? Gelukkig zijn er volop online mogelijkheden om de leukste cadeaus digitaal te bestellen! Op deze manier maak je Moederdag onvergetelijk!

Gek op bloemen
Op zoek naar een kleurrijk cadeau om je moeder (op afstand) te laten weten dat je aan haar denkt? Ga voor bloemen! Met bloemen sla je nooit de plank mis, want vrijwel elke moeder wordt blij van een mooi boeket. Fijn: je kunt een bosje bloemen per post laten bezorgen – dat kan zelfs op Moederdag zelf. Dat gaat vast hard dit jaar, dus reserveer alvast je bezorgmoment om je moeder blij te maken met bloemen!

Fijne verzorgingsproducten en sieraden

Andere categorieën presentjes die het altijd goed doet op Moederdag, zijn verzorgingsproducten en sieraden. De mooiste cadeaus voor mama op Bol.com in deze rubrieken zijn betaalbaar én snel in huis: hier vind je de mooiste make-up, sieraden en parfums. 

Smartwatches voor actieve moeders
Is je moeder fitter dan fit of juist begonnen met sporten? Dan is een smartwatch echt iets voor haar! Daarmee tracked ze haar stappen en kan ze zien hoeveel calorieën ze verbrandt tijdens haar hardlooprondje. Kijk tussen de Bol.com smartwatches of de Coolblue sporthorloges of er een mooi model voor je moeder bijzit. Hét cadeau voor Moederdag 2020!

Zelfgemaakt prachtcadeau
Hoe leuk: maak net zoals vroeger een zelfgemaakt cadeau voor je moeder! Dat kan natuurlijk ook op een wat professioneler niveau. Laat bijvoorbeeld jullie mooiste foto op canvas afdrukken, of ontwerp zelf een armband. Écht zelf iets maken? Kijk voor toffe ideeën op Pinterest.

Geen inspiratie?
Als je even niet weet wat je voor je moeder moet kopen, schieten webshops je graag te hulp. Zij maken lijstjes met de meest populaire Moederdag cadeaus. Doe inspiratie op in de fonQ Moederdag top 10 of bekijk bijvoorbeeld de gave Ditverzinjeniet.nl Moederdagcadeautips. Daar zit vast iets voor je moeder bij…


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide