789
Met deze wooninspiratie krijg jij een totaal nieuw en opgefrist huis
Gepubliceerd: 31-05-2023

Kleine veranderingen in je interieur, of woning, kunnen soms een groots effect hebben. Het betekent dus niet alles omgooien en kiezen voor een heel nieuw interieur, maar juist met datgene wat je hebt aan de slag gaan.

Want een andere opstelling doet al wonderen soms, maar ook vernieuwingen kunnen een boost voor je interieur betekenen. Heerlijk toch, met het minimale een upgrade in je interieur bewerkstelligen. Waar je dan zoal aan moet denken, nemen wij hier met je door.

Gave accessoires en details zorgen voor groots effect

Nee, geen zorgen, het is nergens voor nodig dat jouw enkele jaren oude interieur alweer toe is aan vervanging. Want bevalt de uitstraling niet meer helemaal, dan kunnen woonaccessoires ervoor zorgen dat je wél de juiste vibe creëert binnen je interieur.

inspiratiebrochures1.png

Panelenwand, ultra trendy

Een holle akoestiek voelt niet huiselijk aan. Valt er bijvoorbeeld een sleutelbos op de grond en is dit 2 etages boven je op zolder ook duidelijk te horen, dan is de akoestiek hol. Je kunt dit eenvoudig verhelpen door te kiezen voor akoestische panelen. Deze zijn in hippe, natuurlijke materialen verkrijgbaar: van natuursteen tot houten panelen en alle soorten en maten. Met deze panelen van Isodeco zorg je voor een super moderne upgrade van je interieur. Plaats een panelenwand bijvoorbeeld bij de zithoek, tv-hoek of eethoek. Ieder aspect in huis kun je accentueren met een panelenwand, en as we speak vormt de panelenwand echt een van de allergrootste woontrends van dit moment. Een modernere touch kun je jouw interieur haast níet geven!

Infrarood warmtepanelen

Ben jij al bekend met infrarood warmtepanelen? Deze fantastische panelen zijn verkrijgbaar in vele hoedanigheden; van een spiegel tot moderne kunst en één ding hebben zij met elkaar gemeen: ze geven een heerlijke warmte af! Zo sla je twee vliegen in één klap, je creëert een extra warmtebron en je decoreert je interieur. Overigens geven deze panelen geen 'rood' licht, want dat vindt lang niet iedereen mooi uiteraard. Je kunt ze overal hangen; van badkamer tot boven de zithoek. 

Aankleding vloer

Woningen met een kale vloer -iets wat de huidige woningen praktisch allemaal hebben- missen soms echt een mooi vloerkleed wat voor samenhang zorgt bij de zithoek. Vloerkleden zijn in vele varianten te koop, van een mooi vaal Perzisch vloerkleed (past perfect in het bohemian interieur), tot een super kleurig geknoopt vloerkleed van Trendhopper bijvoorbeeld. Je zult zien wat een totaal ander aanzicht je zithoek ineens heeft gekregen door een fantastisch vloerkleed ermee te combineren!

Aankleding met woonaccessoires

Andere gordijnen, het plaatsen van enkele mooie grote planten, een nieuwe lamp boven de eettafel, kussens die jouw bank ineens een totaal andere aanblik geven; al deze woonaccessoires zorgen echt voor een nieuwe, frisse look binnen je interieur. Het vergt meestal maar een kleine investering en niet meer dan een dagje woonwinkelen, maar het effect is echt groot!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide