1153
Maak een feest van je interieur!
Gepubliceerd: 04-10-2019 Laatste update: 20-03-2022

De R zit weer in de maand en dat is dus Reden voor een feestje! Verjaardagen, Sinterklaas, Kerst: we mogen weer de winkels induiken voor versiering. De tafels worden weer uitgebreid gedekt, het huis wordt versierden je komt samen om van deze tijd te genieten.  Het gaat niet meer alleen om wat voor feestelijke outfit je aan hebt, maar om hoe je jezelf in het geheel presenteert.

Het zit hem in de present(atie)

Het huis versieren hoeft niet lastig te zijn.  Subtiele onderdelen zoals een vaas vol decoratie in de vensterbank is chique, eenvoudig en toch doet het zijn werking voor een feestelijke uitstraling. Een decoratie tip die aan te schaffen is bij De verpakkingswinkel.

Als we het over feestelijke aangelegenheden hebben, staat er een onderdeel centraal: samen gezellig dineren.  Een tafelwordt een pronkstuk als je er een kleed overheen doet, de kaarsen aansteekt en je speciale bestek uit de kast haalt. Lang tafelen is gezellig, brengt iedereen samen en zorgt voor een ontspannen gevoel.

Bij feestdagen kan je niet met lege handen aan komen zetten. Een cadeau waarmee het nooit verkeerd kan gaan, is bijvoorbeeld een cadeaubon. Tegenwoordig zijn de cadeaubonnen niet meer een simpel bonnetje in een envelop, maar ziet er steeds feestelijker uit. Daarnaast is er nog een slimme manier om van het cadeau een feestje voor het oog te maken. De Verpakkingsmateriaal webshop laat zien hoe makkelijk dat kan zijn. Een tasje eromheen maakt het namelijk helemaal af. Het beschermt het cadeau, maakt het makkelijker om mee te nemen en je hebt er veel variatie in. Daarnaast kun je het met feestdagen extra speciaal maken, door er vulling in te doen.

Slimdecoreren

Het is het waard om te investeren in goede versiering. De feestdagen keren jaarlijks terug en als je eenmaal de juiste aankleding hebt aangeschaft, zul je er elk jaar van genieten. Kies daarom voor neutrale kleuren, met hier en daar een leuke uitspatting. Je kan ervoor kiezen om chique uit te pakken, maar het is ook populair om voor gemak te gaan. Kartonnen borden en bekers zijn perfect voor verjaardagen, zodat er niks kapot wordt gemaakt en je weinig afwas hebt.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide