1576
Is je woonkamer rijp voor een make over?
Gepubliceerd: 25-11-2020

Je ziet hem waarschijnlijk erg vaak van binnen deze winter: je woonkamer! Hierdoor kan het je opvallen dat je woonkamer hopeloos verouderd is! Verschillende soorten meubels die niet bij elkaar passen, oubollig behang en een lelijke oude lamp. Tijd voor een make over dus!

 

Je kan tegenwoordig kiezen uit allerlei verschillende looks en op internet zijn er ontelbaar veel voorbeelden te vinden. Je kan kiezen voor een klassieke woonkamer, maar juist de moderne look is helemaal hip momenteel. Hier een aantal aspecten waar je aandacht voor moet hebben als je jouw woonkamer een moderne look wil geven.

inspiratiebrochures1.png

Zet de kamer niet te vol

We beginnen bij het begin: het interieur. Waar een klassieke woonkamer volgebouwd is met allemaal interieur en opsmuk, geldt voor een moderne woonkamer less is more. Hou vast aan dit motto voor een moderne woonkamer en wees dus minimalistisch in de hoeveelheid interieur: kies alleen voor het essentiële.

Kies voor strakke vormen

Voor een moderne woonkamer zijn strakke vormen een must. Interieur in een klassieke woonkamer kent allerlei vormen en is allerminst strak. Een antieke versierde houten kast kan best mooi zijn, maar hoort niet thuis in een moderne woonkamer! Kies dus voor strakke vormen om je woonkamer die moderne uitstraling die je zoekt te geven.

Het valt of staat met de verlichting

Je kan je woonkamer nog wel zo minimalistisch ingericht hebben met strakke vormen, maar zonder de juiste verlichting is het niet compleet. Moderne hanglampen zijn de kers op de taart voor jouw vernieuwde woonkamer. Een goede lamp kan je woonkamer dus maken of breken. Kies dus een moderne lamp die bij jouw woonkamer past. Kijk voor inspiratie eens op dutchhomelabel.nl en maak de make over van jouw woonkamer compleet! Neem deze tips in acht en je gasten zullen versteld staan als ze jouw vernieuwde moderne woonkamer binnenlopen. En als het aantal gasten dat je mag ontvangen voorlopig nog even beperkt moet blijven, heb je in ieder geval een prachtige achtergrond voor je video meetings.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide