2698
IKEA maakt Pasen thuis gezellig
Gepubliceerd: 08-04-2020 Laatste update: 05-09-2023

Het paasweekend zal dit jaar anders en minder druk zijn dan normaal. Toch is het een fijn moment om samen aan tafel te gaan - of dat nou thuis is met het gezin of virtueel met familie en vrienden op afstand. Geniet samen van Pasen met een vrolijk gedekte tafel.

Aan tafel

ikea-pasen003.jpg

Welke stijl krijgt jouw paastafel? Ga voor een stoere tafel, met grove, linnen servetten en het grijze GLADELIG servies met authentieke uitstraling. De lente haal je in huis met de groene STRIMMIG borden. Of kies het meer decoratieve ENTUSIASM, dat bestaat uit kopjes en kommen met verschillende blauwe patronen.

Tot in de puntjes

PE770905.jpg

Maak je tafel af met het 16-delig IDENTITET bestek, de beige MATVANOR servetten en het VARDAGEN vat met tapkraantje, dat meteen een feestelijke sfeer creëert.

Zoet of hartig?

ikea-pasen03.png

Nu de tafel is gedekt, is het tijd om aan de slag te gaan. Met het zomerse kinderschot SILVERPOPPEL kan je kind helpen in de keuken. Bak eieren of kleine pannenkoeken in de gietijzeren VARDAGEN pan. Of maak een lekkere high tea en serveer de hapjes op het bamboe FULLSPÄCKAD dienblad.

Lees ook:

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide