2450
IKEA lanceert duurzame tassencollectie Let's Go
Gepubliceerd: 24-01-2020 Laatste update: 03-01-2021

IKEA lanceert een duurzame tassencollectie - speciaal ontworpen voor mensen die veel onderweg zijn. Deze Let's Go collectie bestaat onder andere uit rugzakken, weekendtassen, boodschappentassen en een toilettas. De kennis en expertise van IKEA op het gebied van slimme oplossingen in huis, komen terug in deze tassencollectie.

Handige details, zoals een vak voor je OV-chipkaart, zorgen ervoor dat je georganiseerd op pad kan. Zo heb je altijd alles bij de hand - of je nu thuis of onderweg bent. De collectie is vanaf april online verkrijgbaar en in alle IKEA winkels. 

ikea-tassencollectie01.jpg

Voor elke reiziger een tas
Steeds meer mensen verhuizen naar stedelijke gebieden, waar zij op verschillende plekken werken of studeren en veel onderweg zijn. Met de Let's Go collectie maakt IKEA reizen een stuk makkelijker. Zo hebben de VÄRLDENS rugzakken zijritsen naar het hoofdvak en ruimte voor een helm. De DRÖMSÄCK is onder andere beschikbaar als schoudertas, boodschappentas - die ook functioneert als rugtas - en als weekendtas. De weekendtas kan mee als handbagage en heeft een slim vak voor de laptop, waardoor je er snel bij kan zonder je hele tas te hoeven openen. Bovendien kan de tas in zijn geheel open - net als bij een koffer - zodat je een goed overzicht hebt van al je spullen. De kleurrijke STARTTID rugzak in roze, groen, blauw en beige is geschikt voor volwassenen en kinderen, de SKYNKE boodschappentas vouw je gemakkelijk op en met de losse RENSARE opbergtasjes orden je je weekendtas.

ikea-tassencollectie02.jpg

Gerecycled polyester
Weggegooid plastic en textiel zijn voor IKEA geen afval, maar waardevolle grondstoffen. In 2019 werd vijftig procent van alle textielproducten gemaakt van gerecycled polyester. In 2020 wil IKEA enkel nog gerecycled polyester gebruiken in deze producten. Dit draagt onder andere bij aan een lagere uitstoot van broeikasgassen en minder vervuiling van oceanen.

De tassen zijn gemaakt van gerecycled polyester dat onder andere bestaat uit petflessen. Bovendien zorgt dit materiaal ervoor dat de tassen stevig en slijtvast zijn, wat ze geschikt maakt voor frequent en langdurig gebruik.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide