3178
IKEA introduceert FREKVENS voor het ultieme huisfeest
Gepubliceerd: 14-01-2020 Laatste update: 03-01-2021

In februari lanceert IKEA de limited FREKVENS collectie: een collectie in samenwerking met het creatieve collectief teenage engineering. FREKVENS bestaat uit essentiële producten voor een feestje in huis, zoals speakers en led-spotlights die als bouwstenen in elkaar te zetten zijn tot één draagbaar systeem. IKEA speelt hiermee in op de spontaniteit van de jonge generatie. Muziek maakt een belangrijk deel uit van hun leven en met de speakers en lichten kunnen zij van elke gelegenheid een feestje maken. Vanaf februari zijn de FREKVENS producten te koop in alle IKEA winkels.

 
ikea-frekvens-feestje-thuis-2020-15.jpg

Muziek in huis
Muziek is belangrijk voor jongeren: 65% van de millennials zegt muziek op te zetten om zich thuis te voelen. Met deze kennis als uitgangspunt, creëerden IKEA en teenage engineering FREKVENS: een collectie die ervoor zorgt dat mensen licht en geluid overal mee naar toe kunnen nemen en spontaan een feestje kunnen bouwen. Muziek verenigt mensen en het sociale leven in huis centreert zich vaak rondom de muziek.

ikea-frekvens-feestje-thuis-2020-12.jpg

Altijd feest
"De collectie is speels en gemakkelijk aan je eigen wensen aan te passen door zelf te bepalen welke onderdelen je op elkaar aansluit. De producten zien er niet alleen leuk uit, het geluid is ook heel goed", aldus Michael Nikolic, Creative Design Leader IKEA of Sweden. Ook de andere producten uit de FREKVENS collectie zijn perfect voor een feestje, waar dan ook. Denk aan zilveren waterresistente kussentjes, tassen en regenjassen. Of handige bijzettafeltjes en barkrukken, schalen en hippe bekers.

ikea-frekvens-feestje-thuis-2020-08.jpg

teenage engineering
teenage engineering is een collectief van creatieve programmeurs en ingenieurs met een voorliefde voor muziek en elektronica. Oprichter van het collectief, Jesper Kouthoofd, vindt dat mensen speakers niet moeten verstoppen in huis, maar dat geluid juist onderdeel van het interieur mag zijn.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide