1599
IKEA gaat samenwerken met Swedish House Mafia
Gepubliceerd: 16-09-2021

IKEA gaat samenwerken met Swedish House Mafia - de populaire groep van drie Zweedse house dj's. Samen kijken zij naar de behoeften van mensen die thuis muziek maken. Ze zetten een collectie neer die het makkelijker maakt om thuis in de creatieve flow te komen voor het maken van en luisteren naar muziek. Met de producten kunnen mensen een perfecte thuisstudio creëren voor een betaalbare prijs. De collectie staat gepland voor september 2022.

Muziek speelt een belangrijke rol in huis, of je nu produceert, speelt of luistert. Muziek verbindt en zorgt voor creativiteit, ontspanning en een fijne sfeer. Steeds meer mensen maken thuis muziek - en voor veel muziekliefhebbers is hun huis de plek waar zij hun creativiteit ontdekken.

De Swedish House Mafia: "We wilden allebei uit onze comfortzone stappen en iets nieuws creëren: een samenwerking tussen muziekmakers en experts in woninginrichting. Wij voelden sterk de behoefte om samen te werken met een partij ook wil dat iedereen thuis gemakkelijk muziek kan maken. Als artiesten en producers begrijpen wij het belang van een thuisstudio en kennen wij de behoeften en uitdagingen die veel upcoming artiesten en creatieven thuis hebben."

Pioniers
IKEA wil een oplossing vinden voor de uitdagingen waar muziekliefhebbers tegenaan lopen. Daarom gaan zij samenwerken met de Swedish House Mafia, een van de meest succesvolle artiesten in de elektronische muziekindustrie. De dj's Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso - die werden genomineerd voor een Grammy Award - staan bekend om hun legendarische live shows.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide