2104
IKEA en Sonos introduceren Muziek en kunst ineen
Gepubliceerd: 29-06-2021

IKEA en Sonos geven vervolg aan hun samenwerking en lanceren een nieuwe SYMFONISK wifi-speaker. Na de tafellamp- en boekenplankspeaker is er nu een speaker in de vorm van een schilderij met verwisselbare panelen. Zo kunnen mensen tegelijkertijd genieten van hoge kwaliteit geluid en van een mooi kunstwerk dat past in hun interieur. SYMFONISK combineert de woninginrichting- en designkennis van IKEA met de expertise van Sonos op het gebied van geluidsbeleving. Samen willen IKEA en Sonos een goede geluidservaring in huis beschikbaar maken voor zoveel mogelijk mensen. De SYMFONISK schilderijlijst met wifi-speaker is vanaf 15 juli verkrijgbaar in alle IKEA winkels en op IKEA.nl. De verwisselbare panelen zijn vanaf 1 september online los verkrijgbaar via IKEA.nl.

In perfecte symfonie

Stjepan Begic, Product Developer IKEA of Sweden: "Het belangrijkste uitgangspunt bij het ontwerpen van de nieuwe SYMFONISK speaker was dat het product gezien kan worden als een kunstwerk." De SYMFONISK schilderijlijst met wifi-speaker kan aan de muur worden gehangen of worden neergezet. De speaker wordt standaard geleverd met een wit of zwart paneel met daarop een grafisch ontwerp dat geluid visualiseert. Daarnaast zijn er in totaal twaalf verwisselbare panelen beschikbaar, zodat de speaker past bij verschillende soorten kunst in huis en bij elk interieur: van een abstract design met geometrische figuren tot een paneel met verfspatten.

PH180299_kopiëren.jpg

inspiratiebrochures1.png

Goede sfeer in huis

Veel mensen vinden muziek het belangrijkste component voor een goede sfeer in huis. IKEA en Sonos willen bijdragen aan het positieve effect van muziek op het leven thuis en brengen daarom samen de schilderijlijst-speaker op de markt. In 2019 introduceerden de bedrijven de eerste SYMFONISK producten: een tafellamp- en een boekenplank-speaker. IKEA en Sonos combineren in de langetermijnsamenwerking hun kennis van woninginrichting en het creëren van een hoge kwaliteit geluidservaring in huis. Sara Morris, Principal Product Manager Sonos: "De akoestische architectuur van Sonos zorgt ervoor dat de nieuwe SYMFONISK speaker ondanks zijn compacte vorm fantastisch klinkt."

PH180585_kopiëren.jpg

Bediening

De nieuwe speaker maakt verbinding met je telefoon door middel van wifi en kan gekoppeld worden aan andere SYMFONISK en Sonos speakers. Ook kan de speaker gebruikt worden als enige geluidsbron in de kamer. Net als de andere SYMFONISK producten is de speaker te bedienen via de Sonos-app - daardoor is er toegang tot meer dan honderd streamingdiensten. Als je in het bezit bent van meerdere speakers kan je elke speaker individueel aansturen. Je kan bijvoorbeeld muziek afspelen in de ene kamer terwijl de kinderen in een andere kamer naar een luisterboek luisteren, of in het hele huis dezelfde muziek afspelen. Daarbij kan je de speakers koppelen voor stereogeluid.

PE832683_kopiëren.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide