1792
Homeblend koken, wonen, lifestyle
Gepubliceerd: 27-09-2019 Laatste update: 16-12-2021

Maak kennis met Homeblend, eind 2018 gelanceerd in Nederland en in een klein jaar uitgegroeid tot een bekend online inspiratieplatform voor koken, wonen en lifestyle. Ook via social media als Instagram en Pinterest groeit Homeblend als kool. Kenmerkend is de enorme database van meer dan 50.000 meubels en woonaccessoires, waar je dankzij de handige functies binnen no-time de mooiste nieuwe producten vindt voor jouw thuis. Met de pay-off ‘Dat is handig.’ maakt Homeblend online woonwinkelen vernieuwend. Naast de grote hoeveelheid producten biedt de website dagelijks inspiratie voor in en om het huis. Dit veelal in samenwerking met bekende, vooral Nederlandse woonmerken.

  Homeblend koken, wonen, lifestyle

Inspiratie: tips om het maximale uit jouw interieur te halen

Vroeger moest je een duidelijke keuze maken, kocht een volledige meubelserie en enkel de accessoires ontbraken nog. Tegenwoordig is dat wel even anders, en combineer je moeiteloos verschillende stijlen met elkaar. Vintage en industrieel gaan als woonstijlen al echt hand in hand. Met name de luxe stijlen met mooie, hoogwaardige materialen, winnen anno 2019 aan populariteit. Om jou te inspireren post Homeblend dagelijks nieuwe blogs om jouw interieur te vernieuwen en het maximale eruit te halen. Wil je puur inspiratie opdoen, bekijk dan ook de Pinterest-pagina van Homeblend en pin jouw favorieten.

WIN-VLOERKLEED.png

Homeblend koken, wonen, lifestyle

Meubelmerken: overzicht van de mooiste woonmerken van NL

Onder merken vind je op Homeblend een selectie van de mooiste woonmerken van Nederland. Tot nu toe 17 meubelmerken als Rivièra Maison, Dutchbone, Zuiver en Kick Collection hebben een plekje bemachtigd op deze pagina. Ook het oerhollandse merk Tower Living, dat uitblinkt in meubelseries staat er natuurlijk tussen. Al met al bieden de merken een eigentijdse collectie meubels in alle bekende woonstijlen: van industrieel tot scandinavisch en van landelijk tot design. Vooral in die laatste categorie worden de komende periode veel nieuwe merken toegevoegd om van Homeblend het meest complete platform voor koken, wonen & lifestyle te maken.

Homeblend koken, wonen, lifestyle

Favorieten: dé meubels en woonaccessoires die je gezien moet hebben

Homeblend wil blijven verrassen met mooie producten. Dat kunnen grote meubels zijn als eetkamerstoelen, eettafels of TV meubels, maar ook woonaccessoires van bijvoorbeeld het merk IXXI of wandkleden van Urban Cotton. Enkele van de recent geplaatste favorieten zijn de vintage Whip eetkamerstoel van By-Boo, of de industriële Marc fauteuil van Eleonora. De laatstgenoemde is al jaren een van de populairste industriële fauteuils en verdient daarom absoluut een plek tussen de favorieten. Het Homeblend team zoekt continue op Instagram, Pinterest en tussen de eigen collectie met 50.000 meubels naar de favorieten van morgen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide