1674
Het gemak van een draaibare tv beugel
Gepubliceerd: 10-02-2022 Laatste update: 25-04-2024

Kijk jij ook op een regenachtige zondag in een keer een hele serie op tv uit? Dan wil je natuurlijk goed zicht hebben op het beeldscherm. Als je dan ook nog een paar vrienden uitgenodigd hebt, dan is het belangrijk dat iedereen goed zicht op de tv heeft. Als je tv op een kastje staat, dan kan dat wel eens lastig worden. Met een tv beugel is dat geen probleem. Daarmee draai je het beeldscherm in de juiste positie, voor het beste beeld.

Een flexibele oplossing voor een tv aan de muur

Het grote voordeel van een tv beugel is dat je geen kastje nodig hebt om een tv op te zetten. Dat kan enorm veel ruimte in de woonkamer opleveren, zeker als je niet zo'n grote woonkamer hebt. Maar daarnaast ziet een tv aan de muur er ook nog eens opgeruimd uit. Ook dat geeft een ruimtelijk gevoel. Dat is dubbel voordeel. De kabels van de tv werk je gemakkelijk weg in de tv beugel, dus je kijkt ook niet op een wirwar van kabels. Een extra moderne indruk creëer je door de tv in de tv beugel strak aan de muur te hangen. Dat staat bijvoorbeeld mooi als je ook een elektrische haard hebt geïnstalleerd, waar je de tv boven hangt. Je profiteert van het gemak van de tv beugel doordat je tijdens het tv kijken de tv van de muur kunt halen en het beeldscherm in de juiste positie kunt stellen, zodat iedereen goed zicht heeft.

inspiratiebrochures1.png

Draaibaar en kantelbaar

Of je nu een grote of een kleine tv hebt, veel of weinig ruimte, voor iedere tv is er een geschikte tv beugel. Je kiest een tv beugel die past bij het gewicht en de maat van je tv, bijvoorbeeld met een draagvermogen tot zestig kilo. Dan kijk je waar je de tv beugel wilt ophangen. Recht tegenover de bank? Of liever in de hoek van de kamer, zodat je een mooi schilderij op de lange muur kunt hangen? In beide gevallen kun je een tv beugel kiezen waarmee je de tv strak tegen de muur hangt als deze uitstaat. Als je vervolgens tv wilt kijken, dan kun je de tv in de juiste positie zetten. Je trekt de tv beugel uit, tot een lengte van tachtig of negentig centimeter. Of je kantelt het beeldscherm in een hoek van +15° tot -3°, afhankelijk vanaf welke stoel of bank je wilt kijken. Dat kantelen is natuurlijk ook ideaal als de zon schijnt op het beeldscherm. Je kunt de tv beugel zo draaien, dat je geen last hebt van vervelende lichtinval.

Luxe tv kijken in je eigen woonkamer

Voor extra kijkgenot op die druilerige zondagmiddag kun je ook kiezen voor een tv beugel die je aan het plafond hangt. Dan heb je helemaal het bioscoopgevoel in eigen huis. Deze oplossing is trouwens ook ideaal als je een studentenkamer met een schuin plafond hebt. Of een bedrijfsruimte waar je presentaties houdt via een tv scherm. Ook deze tv beugels zijn kantelbaar, zowel naar boven als naar beneden. Door het elegante design passen ze bovendien in ieder interieur.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide