3208
Hatsa: de handige online shopping hulp

Niets leuker dan een avondje surfen op het internet, op zoek naar leuke woonaccessoires of een compleet nieuwe inrichting. Bij de tiende webshop kom je tot de conclusie dat je ultieme wannahave tóch op de tweede website staat die je bezocht. Maar welke site was dat ook alweer? En je herinnert je ook de prijs en afmetingen niet meer. Wat nu?

 

Hatsa helpt
Hatsa is een gratis app, die online shoppen nog leuker en gemakkelijker maakt. Het werkt heel simpel. Je meldt je aan bij de app en je maakt je eerste shoppingboard. Bijvoorbeeld voor je nieuwe bank.

Hatsa-sub2image-blog.jpg

En dan begint de fun: je gaat online shoppen. Zie je een leuke bank? Kopieer de link naar je shoppingboard. Hatsa haalt de productinformatie, de prijs en de afbeelding voor je op. En zo maak je zelf een overzichtelijk online verlanglijstje, waarmee je heel makkelijk de leukste banken bekijkt en vergelijkt. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor banken: maak zoveel borden als je wilt. Voor bijvoorbeeld een stoere kinderkamer, een veranda in Ibizastyle of een romantische slaapkamer.

We horen je denken: ‘Maar er zijn toch al zoveel inspiratieboards op social media?’
Dat klopt. Maar Hatsa heeft nog wat handige extraatjes. De chatfunctie bijvoorbeeld. Nodig vrienden, members of experts uit om je board te bekijken. Via de chat geven zij je tips en advies. En als zij een nóg leukere bank hebben gezien, dan zetten ze die in de chat. Vind jij hem ook geweldig, dan plaats je hem met één muisklik op je board.

Hatsa-blogpost_subimage.jpg

Wil je nóg meer connecties bij je keuze betrekken, dan deel je je shoppingboard via social media. En als je de beste keuze gemaakt hebt, dan klik je op de allergaafste bank van je shoppingboard en bestellen maar! Met zoveel adviezen en tips van je vrienden doe je nooit meer een miskoop.

Een andere handige optie: je kunt een maximumbudget instellen. Online shoppen is verleidelijk. Voor je het weet klik je meer bij elkaar dan je budget toelaat. Hatsa geeft je een seintje als je limiet bereikt is. Zo sta je nooit meer voor financiële verrassingen.

Openbaar of privé?
Dat beslis je zelf. Via de instellingen kun je ervoor kiezen om je eigen board privé te houden, maar het is natuurlijk het allerleukst als jij met jouw board ook anderen inspireert. Zie je een gave wannahave bij de ander, dan klik je gewoon op Bewaren. Het product staat meteen op je eigen shoppingboard. Of je kopieert het hele board. Dat kan ook. Zo heb je altijd en overal wooninspiratie.

Dus?
Hatsa is een handige app om al je woonwannahaves op te verzamelen, te bekijken en te vergelijken. Ook als je geen member bent, kun je inspiratie opdoen bij de shoppingboards van anderen. Gewoon even proberen dus!

Onze partners