1628
Geurwolkje houdt luchtvochtigheid in huis op peil
Gepubliceerd: 12-02-2021 Laatste update: 26-11-2021

In de winter doen we ons best om ons huis zo warm en gezellig mogelijk te maken. De verwarming draait overuren en ’s avonds gaan gezellig de kaarsjes aan. Om de kou buiten te houden blijven de ramen dag en nacht dicht, waardoor er geen goede ventilatie is. Wist je dat de luchtvochtigheid in huis hierdoor heel hard daalt? Gelukkig kan een Geurwolkje dit verhelpen!

Luchtvochtigheid in huis

Door de verschillende warmtebronnen en de verminderde ventilatie wordt de lucht in huis droog en soms zelfs een beetje muf. Wanneer de luchtvochtigheid in huis daalt ga je dat al gauw merken aan verschillende dingen. Je huid wordt droog, je hebt vaker last van gespleten lippen, je hebt last van geïrriteerde ogen en je kan zelfs klachten gaan ervaren zoals hoofdpijn of concentratieproblematiek. Ook de planten in huis zullen dof worden en zelfs jouw huisdieren kunnen last krijgen. Het is dus erg belangrijk om de luchtvochtigheid in huis op peil te houden, zeker in de winter! 

luchtvochtigheid_in_huis_op_peil_kopiëren.png

WIN-VLOERKLEED.png

Geurwolkje is de leukste luchtbevochtiger!

Een goede oplossing voor dit probleem is het aanschaffen van een luchtbevochtiger. Een luchtbevochtiger blaast een fijne waternevel die snel in de lucht wordt opgenomen, hierdoor wordt de luchtvochtigheid binnen weer in balans gebracht. Nou hoeft zo'n apparaatje echt geen doorn in het oog te zijn hoor! Er zijn ontzettend leuke modellen te vinden. Nederland’s leukste ultrasone luchtbevochtigers vind je bij Geurwolkje! Misschien ken je ze al van hun stijlvolle aroma diffusers. Maar wist je dat deze diffusers een dubbele functie hebben? Ze dienen namelijk ook als luchtbevochtigers! De ultrasone diffusers van Geurwolkje vul je voornamelijk met water. Als je ook een lekkere geur wil verspreiden kan je hier een aantal druppels etherische olie aan toe voegen, maar ze zijn ook prima te gebruiken met alleen water. Het leuke apparaatje verspreidt de watermist dan door de ruimte, zodat het vocht in de lucht aangevuld wordt en jij gauw weer van je klachten af bent. 

stijlvolle_luchtbevochtiger_kopiëren.png

Welke Geurwolkje luchtbevochtiger past bij mij?

Geurwolkjes komen in verschillende vormen, groottes en kleuren. Zo kan je jouw luchtbevochtiger prima stylen zodat het matcht met jouw interieur! Er zijn modellen met een mooie lichte of donkere houtprint, maar je kan ook kiezen voor een wit model of een subtiel kleurtje. Verder kan je nog kijken naar de inhoud in milliliter. Zoek jij een luchtbevochtiger die dag en nacht aan blijft staan? Kies dan voor een Geurwolkje met een groter waterreservoir, zodat je deze minder vaak hoeft bij te vullen. Wil jij jouw luchtbevochtiger slechts een paar uurtjes per dag aanzetten? Dan kan je voor een kleiner modelletje kiezen, waar minder water in past. Geurwolkje is de perfecte toevoeging in elk huishouden! Ze werken als luchtbevochtigers, sfeerlichtjes en wanneer je etherische olie aan het water toevoegt fungeren ze ook als aroma diffusers die een heerlijke geur verspreiden. Ook erg leuk om als cadeautje te geven of ontvangen!

Foto’s: @denise.joanne, @juudithhome, @mylifesiem

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide