1140
Een online pareltje: NADUVI
Gepubliceerd: 09-10-2021 Laatste update: 20-09-2021

Eerder hebben wij jou al eens verklapt wat het grootste talent is op de redactie van wonenonline; Online interieur shoppen! Nu hebben wij helaas maar één huis en deze raakt een keer vol, dus wij zijn ook héél goed in online verlanglijstjes maken en winkelmandjes vullen.

Die laatste gaan we dan vervolgens niet mee naar de kassa, iets met een niet toereikend budget en dus ook te weinig ruimte in huis. Maar het leuke aan werken bij Wonenonline is, is dat wij gewoon ongegeneerd door kunnen gaan met online shoppen en het spotten van leuke webshops. Namelijk niet voor onszelf, maar voor jullie; Onze trouwe lezers en volgers!

Een hippe tip

Elke keer wanneer wij een shoptip delen, krijgen wij meteen veel reacties dat jullie hier erg blij van worden. En dat motiveert ons natuurlijk weer om door te gaan met onze online speurtocht naar de leukste én voordeligste interieur koopjes.

Het is voor ons trouwens ook onwijs leuk om te zien hoe jullie al deze online pareltjes vervolgens gebruiken in je huis. Schroom niet om de Insta of Facebook van Wonenonline te taggen in jouw interieurpost! Maar jij denkt waarschijnlijk nu; Kom op met die tip! Nou, daar komt de tip van vandaag; De webshop van NADUVI!

NaduWie?

Ja, Naduvi! Onlangs stuitten wij op deze interieur webshop en wij waren metéén fan! Ze hebben namelijk álles op het gebied van interieur (en tuinmeubelen ook trouwens!) maar dan wel met korting. Jep, dat hoor je goed; Áltijd korting!

Het is een online outlet, maar niet met de meubels die je in een outlet verwacht. Of je nu van plan bent om een nieuw bankstel te kopen of een eethoek. Ze hebben alles in huis voor een scherpe prijs, maar wel helemaal hip én van gerenommeerde merken. Of dit te mooi om waar te zijn is? Wij hebben onlangs een bestelling geprobeerd en eerlijk is eerlijk; Het was top!

Snel, vriendelijk en gratis bezorging!
Ze leveren snel en gratis al dit leuks gewoon bij je thuis af. Bij eventuele vragen zijn ze super vriendelijk. En mocht je nou net als wij wel zin hebben in die roze poef, maar je banksaldo even niet? Dit is ook geen argument meer, want betalen hoeft pas achteraf. En ook ruilen is eenvoudig te fiksen, maar de kans dat dit nodig is, is vrij klein. Zó leuk zijn al die spullen van Naduvi!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide