1607
De sleutel tot een fijn huis: mooie muren
Gepubliceerd: 03-11-2020

Als woonliefhebber weet je: het zit hem allemaal in de details! Om je woning echt een persoonlijke uitstraling te geven, moet alles kloppen. Natuurlijk maak jij je interieur eigen door je dierbare spulletjes te plaatsen en te zorgen voor een lekkere comfortabele bank en een fijne eettafel, maar een misschien nóg belangrijker punt om je woning echt karakter mee te geven, zijn je muren. Met kleur, structuur en speelse vormen maak jij met mooie muren je huis echt fijn. Wij geven je natuurlijk graag inspiratie.

 

Beken kleur

Als jij echt een statement wilt maken in je woning, is het goed om eens uit je comfort zone te stappen. Beken kleur! Door je muur (en misschien zelfs plafond?) in een stoere, frisse of felle kleur te verven, ziet je woning er meteen heel anders uit. Doe inspiratie op bij verfmerken en verdiep jezelf in de laatste trends, en voor je het weet ben je verliefd op een kleur. Onze keuze? Koningsblauw voor in de slaapkamer, voor die echte hotel chique sfeer, of okergeel in de woningkamer – voor de ultieme gezelligheid.

Verf naar je woonstijl

Natuurlijk is er ook een woonstijl in je smaak. Hou jij van landelijk, met veel wit en hout, of voel je meer bij die bohemian sfeer, vol kleur en verschillende materialen? Je maakt je inrichting helemaal af door een kleur op je muur te kiezen die bij je stijl past. Dat hoeft trouwens niet eens een bepaalde kleur te zijn, want wat dacht je van een betonlook op je muur? Dat staat perfect in een industrieel huis – het zal zijn alsof je in een loft in een bruisende stad woont, ook al woon je wellicht heel ergens achteraf. Met trae lyx naturel finish verf zorg je dat je betonnen muur zo lang mogelijk mooi blijft, en deze verf is ook nog eens reukvrij. Een aanrader!

Ga voor een originele muur

Een andere manier om je muren als kers op de taart in te zetten in je interieur, is door voor bijzondere vormen te kiezen. Want; wie heeft gezegd dat je de hele muur in een bepaalde kleur moet verven? Je kunt er ook voor kiezen om je muur verticaal te kleuren, om slechts een gedeelte te verven of zelfs te kiezen voor een ronde schijf kleur, bijvoorbeeld op de plek waar je eethoek is. Hoe gaaf je dat? Je bezoekers zullen hun ogen uitkijken. Met een kleine moeite geniet je van groots resultaat – en dat met alleen een pot verf.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide