2704
De origineelste Valentijnsdag cadeau top 10
Gepubliceerd: 02-02-2023 Laatste update: 12-09-2023

Stiekem vinden wij het een heerlijke dag; Valentijnsdag, de dag van de liefde! Toch is de aanloop ernaartoe ook altijd een beetje stressig. Niet omdat wij verwachten dat de postbezorger zich een hernia gaat tillen aan alle brieven die voor ons bestemd zijn. Nee, we willen onze geliefden echt in het zonnetje zetten met iets wat ze écht leuk, grappig of verassend vinden.

Wie zoekt zal..

Dit kan een lastige zoektocht zijn. Maar dit jaar kun je je deze stress besparen, wij hebben namelijk alvast een selectie gemaakt van de léukste en origineelste cadeautjes. Dus voor jou is het dit jaar klik, klaar en wachten maar. En lees vooral ook even het einde van dit artikel, want wij zijn de beroerdste niet en geven jou ook alvast een klein cadeautje!

En dat Valentijnsdag alleen voor je (potentiële) partners is, dat is toch echt wel passé. Gebruik deze dag om ook je favoriete collega, lieve buurvrouw of zorgzame tante in het zonnetje te zetten. Spread the love!

inspiratiebrochures1.png

Onze Valentijnstips Top 10

hartjes-pan.jpg

Hartjes pan

Hartjes pan Verras jouw geliefde met een ontbijtje op bed met deze unieke hartjespan. Een heerlijk gebakken eitje in de vorm van een hart. Maar natuurlijk kan een pannenkoekje ook!

hartjes-pasta_kopiëren.jpg

Hartjes pasta

Voor de pastaliefhebber; Is jouw lover dol op pasta... verras hem of haar dan met een heerlijk bordje hartjespasta met een heerlijke bolognese of carbonarasaus. Veel origineler dan weer naar jullie favoriete restaurantje toch?

Heart-Hand-Warmers_kopiëren.jpg

Hartjes hand verwarmers

Voor de koukleumen; Natuurlijk wil jij het liefst de hele dag de hand van jouw liefste vasthouden... Maar in jouw afwezigheid warmen deze Lovely Jubbly handverwarmers met alle liefde de handen van jouw lover op. 

rose-socks-5_kopiëren.jpg

Is het een roos? Een sok?

Een roos die níet lekker gaat ruiken? Het bestaat, en is misschien nog wel leuker dan een normale roos. Alleen al omdat het zo grappig verpakt is. Bekijk het snel!

rozen-beer_kopiëren.jpg

Rozenbeer

Nog meer rozen... want dames houden van rozen.. en beertjes... wat is dit dan een unieke combinatie. Een mooie zachte rozenbeer.. oja deze rozenbeer verwelkt niet. 

1200x1200_kopiëren.jpg

Liefdes sleutelhanger

Je partner altijd zijn sleutels kwijt? Hang stiekem een extra hanger aan zijn/haar sleutelbos. Ook nog een lieve boodschap maakt het compleet.

1148x1200_kopiëren.jpg

Liefdes smulbox

Tijd voor een avondje qualitytime op de bank? Of Netflix en chill? Dit pakket maakt het compleet. 

550x550_kopiëren.jpg

Adventkalender Love 

Een adventkalender voor Valentijn. Wij hadden het niet kunnen bedenken maar hóe leuk is dit.

550x739_kopiëren.jpg

De zachtste van allemaal!

Voor als je zelf even niet in de buurt bent om knuffels te geven, geef dit beertje en er is altijd een alternatief.

is-het-eindelijk-valentijn-krijg-ik-zon-kut-tegeltje-954856-1_kopiëren.jpg

Tegeltjeswijsheid

Deze vonden wij zelf ontzettend grappig, maar is wel bestemd voor iemand die het ook kan waarderen. Onze tip? Geef dit tegeltje in de ochtend en kom ’s middags thuis met een grote bos rozen!

Hang de slingers op
Om iemand écht in het zonnetje te zetten kun je natuurlijk ook next level gaan. Naast een cadeau is het heerlijk om nét even dat extra (en dus?) het onverwachte te doen. Doe dit door je huis extra romantisch te versieren. Of het nu traditionele rozenblaadjes of ballonnen zijn. Iedere geliefde gaat ervan stralen! Met dit pakket weet je zeker dat jij een goede beurt maakt.

Beloofd is beloofd
Nu ben jij natuurlijk nog reuzebenieuwd naar dat cadeautje! Tromgeroffel…. Wij geven íedereen 15% korting op alles wat te bestellen is voor Valentijn op de website van Ditverzinjeniet.nl.

Hoe je aan de kortingscode komt? Super eenvoudig, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij sturen hem je toe. Al lid van de nieuwsbrief? Schrijf je toch nog in, want ook jij krijgt de korting. Taggen jullie ons even in de foto van het resultaat! Vinden wij lief!

Meer valentijncadeautips nodig? Check deze Valentijnscadeautips

Lees ook

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide