1747
De origineelste Valentijnsdag cadeau top 10

Stiekem vinden wij het een heerlijke dag; Valentijnsdag, de dag van de liefde! Toch is de aanloop ernaartoe ook altijd een beetje stressig. Niet omdat wij verwachten dat de postbezorger zich een hernia gaat tillen aan alle brieven die voor ons bestemd zijn. Nee, we willen onze geliefden echt in het zonnetje zetten met iets wat ze écht leuk, grappig of verassend vinden.

Wie zoekt zal..

Dit kan een lastige zoektocht zijn. Maar dit jaar kun je je deze stress besparen, wij hebben namelijk alvast een selectie gemaakt van de léukste en origineelste cadeautjes. Dus voor jou is het dit jaar klik, klaar en wachten maar. En lees vooral ook even het einde van dit artikel, want wij zijn de beroerdste niet en geven jou ook alvast een klein cadeautje!

En dat Valentijnsdag alleen voor je (potentiële) partners is, dat is toch echt wel passé. Gebruik deze dag om ook je favoriete collega, lieve buurvrouw of zorgzame tante in het zonnetje te zetten. Spread the love!

Onze Valentijnstips

1200x1066_kopiëren.jpg

- Valentijns cadeaupakket; Gewoon alles wat je nodig hebt om je geliefde in het zonnetje te zetten in één.

wijnfles-wijnglas-850560-1_kopiëren.jpg

- Voor de wijnliefhebber; Speciaal voor de wijnliefhebber mét humor. Een gigantisch wijnglas wat lijkt op een wijnfles.

dieren-voetenwarmer-kitty-514151-koala-143117-pingu-517063-woof-531201-polar-573174-avocado-418771-childs-5_kopiëren.jpg

- Voor de koukleumen; Had dit artikel door jouw geliefde geschreven kunnen worden? Dan is het perfecte valentijnscadeau eenvoudig dit jaar.

rose-socks-5_kopiëren.jpg

- Een roos die níet lekker gaat ruiken? Het bestaat, en is misschien nog wel leuker dan een normale roos.Alleen al omdat het zo grappig verpakt is. Bekijk het snel!

726x1200_kopiëren.jpg

- Misschien wel goed om even aan te geven dat je deze Tony niet perse lonely hoeft op te eten. Samen zullen we alles delen.

1200x1200_kopiëren.jpg

- Je partner altijd zijn sleutels kwijt? Hang stiekem een extra hanger aan zijn/haar sleutelbos. Ook nog een lieve boodschap maakt het compleet.

1148x1200_kopiëren.jpg


- Tijd voor een avondje qualitytime op de bank? Of Netflix en chill? Dit pakket maakt het compleet. 

550x550_kopiëren.jpg

- Een adventkalender voor Valentijn. Wij hadden het niet kunnen bedenken maar hóe leuk is dit.

550x739_kopiëren.jpg

- Voor als je zelf even niet in de buurt bent om knuffels te geven, geef dit beertje en er is altijd een alternatief.

is-het-eindelijk-valentijn-krijg-ik-zon-kut-tegeltje-954856-1_kopiëren.jpg

- Deze vonden wij zelf ontzettend grappig, maar is wel bestemd voor iemand die het ook kan waarderen. Onze tip? Geef dit tegeltje in de ochtend en kom ’s middags thuis met een grote bos rozen!

Hang de slingers op
Om iemand écht in het zonnetje te zetten kun je natuurlijk ook next level gaan. Naast een cadeau is het heerlijk om nét even dat extra (en dus?) het onverwachte te doen. Doe dit door je huis extra romantisch te versieren. Of het nu traditionele rozenblaadjes of ballonnen zijn. Iedere geliefde gaat ervan stralen! Met dit pakket weet je zeker dat jij een goede beurt maakt.

Beloofd is beloofd
Nu ben jij natuurlijk nog reuzebenieuwd naar dat cadeautje! Tromgeroffel…. Wij geven íedereen 15% korting op alles wat te bestellen is voor Valentijn op de website van Ditverzinjeniet.nl.

Hoe je aan de kortingscode komt? Super eenvoudig, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij sturen hem je toe. Al lid van de nieuwsbrief? Schrijf je toch nog in, want ook jij krijgt de korting. Taggen jullie ons even in de foto van het resultaat! Vinden wij lief!

Meer valentijncadeautips nodig? Check deze Valentijnscadeautips

Onze partners