2176
De 62 allerbeste DIY-ideeën ooit
Gepubliceerd: 16-11-2020 Laatste update: 23-11-2020

Nieuw van onze collega's van vtwonen, Atelier! Een prachtig boek met de 62 allerbeste DIY-ideeën ooit gepubliceerd in vtwonen nu gebundeld in een boek. Is dat even een leuk cadeauidee voor de feestdagen voor je creatieve zus of vriendin!

 

Dit inspirerende atelierboek van vtwonen staat boordevol originele en unieke doe-het-zelfideeën: van grote tot kleine projecten voor een verloren uurtje.
Stuk voor stuk leuke en praktische aanvullingen voor in huis, zoals de vakkenkast voor aan de muur, de gestempelde kussens of de loungebank voor in de tuin.

Alle 62 ideeën worden uitgebreid beschreven in een duidelijk stappenplan met werkbeschrijvingen. Bovendien geeft dit boek inspiratie voor nieuwe ideeën waarmee je persoonlijke creaties kunt maken om trots op te zijn. Dit inspirerende atelierboek van vtwonen staat boordevol originele en unieke doe-het-zelfideeën, van grote tot kleine projecten voor een verloren uurtje. Stuk voor stuk een leuke en praktische aanvulling voor in huis, zoals de vakkenkast voor aan de muur, de gestempelde kussens of de loungebank voor in de tuin. Alle 62 ideeën worden uitgebreid beschreven in een duidelijk stappenplan.

Maar de omschrijving precies volgen hoeft natuurlijk niet. We willen met dit boek ook inspireren tot nieuwe ideeën, tot verrassende, persoonlijke creaties om trots op te zijn. We zien je DIY-uitvoeringen graag op Instagram met #vtwonendiy.

Je bestelt het boek op Bol.com

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide