1160
7x leuk wonen met een klein budget
Gepubliceerd: 19-10-2020

Grootste woonplannen maar een kleine portemonnee? Geen probleem! Ook met een klein budget kan je jouw interieurdromen waar maken. Hier vind je 7 praktische tips!

 

1: Shop tweedehands

Tweedehands ben je natuurlijk veel goedkoper uit. En er is zoveel leuks te vinden! Ga rondneuzen in tweedehands winkels of check het hele ruime aanbod op Marktplaats.Genoeg mensen die snel op hun spullen uitgekeken zijn, waardoor er veel tussen zit dat nog zo goed als nieuw is.

2: Opknappen

Meubels of woonaccessoires die een opknapbeurt nodig hebben kan je vaak voor een prikkie op de kop tikken. Of zelfs gratis! Soms is een nieuwe lik verf al genoeg om er weer wat moois van te maken.

3: DIY

Aan unieke stukken voor in huis hangt vaak een flink prijskaartje, tenzij je ze gewoon zelf maakt. Bijvoorbeeld wanddecoratie, kussenhoezen of lampenkappen. Hier hebben we wat leuke ideeën voor je op een rij gezet.

4: Liever minder

Als je een klein budget hebt, is het misschien aantrekkelijk om allerlei koopjes en aanbiedingen in te slaan. Maar is dat verstandig? Grote kans dat je uiteindelijk allemaal prulletjes in huis hebt die het net niet helemaal zijn. Of die samen geen mooi geheel vormen. Of die gewoon al snel niet mooi meer zijn. Je kan in plaats daarvan beter minder kopen en alleen investeren in stukken die echt het geld waard zijn. Items die helemaal in jouw interieur passen. Liever één mooie eyecatcher dan een huis vol prullaria.

5: Tijdloos

Heel je interieur tijdloos inrichten wordt al snel saai. Maar je kan er wel voor zorgen dat de grote dure stukken tijdloos zijn, zodat je daar jaren mee vooruit kan. Om toch trends aan je interieur toe te voegen, gebruik je kleinere stukken die je makkelijkkan verwisselen. Bijvoorbeeld een paar leuke accessoires of kussenhoezen. Of verf een muur in jouw favoriete trendkleur van dat moment.

6: Een nieuw kleurtje

Toe aan wat nieuws? Geef een muur of meubelstuk een nieuw laagje verf. Dat maakt een enorm verschil, terwijl het je maar weinig hoeft te kosten. Ook accessoires kan je gemakkelijk een nieuw kleurtje geven met sprayverf.

7: Shop met korting

Woonwinkelen? Kijk rond waar je het goedkoopst uit bent en profiteer van aanbiedingen. Bij Woononline.nl vind je geregeld leuke acties. Zo kan je bijvoorbeeld tijdens de Oktober Woonmaand meubels met hoge kortingen shoppen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide