973
5 handige toepassingen van een projectiescherm
Gepubliceerd: 11-09-2019

Je ziet steeds meer mensen terugvallen op het ‘ouderwetse’ projectiescherm. Waarom? Omdat de projectieschermen van tegenwoordig hartstikke modern en hip zijn met allerlei toepassingen om het gebruik nog beter te maken. Maar waar kun je zo’n projectiescherm allemaal voor gebruiken? We zetten een aantal handige toepassingen voor je op een rijtje.

 

1. De ultieme bioscoopervaring

Laten we met de meest logische toepassing beginnen: in huis. Iedere avond een film op tv is natuurlijk leuk, maar wat als je deze ervaring eens in de zoveel tijd nog specialer kunt maken door een thuisbioscoop te creëren? Een handige beamer en een goed projectiescherm maken dit mogelijk. Kussens en dekens op de grond, popcorn in de hand, en genieten maar.

2. Overal op de juiste manier presenteren

Daarnaast is een projectiescherm ook ontzettend belangrijk wanneer je een goede presentatie neer wilt zetten. Of je nu met een Powerpoint of een interactieve Prezi presentatie aan de slag gaat: een projectiescherm zorgt ervoor dat jouw publiek op de juiste manier in je verhaal mee kan gaan. Er zijn verschillende mobiele projectieschermen die je makkelijk van locatie kunt veranderen en die dus in iedere ruimte te gebruiken zijn.

3. Een speciale avond vol herinneringen

Heb je net een wereldreis achter de rug of komt de hele familie eens per jaar gezellig samen? Dit zijn speciale moment die je graag zo intiem en groots mogelijk wilt maken. Een projectiescherm kan je ook in dit geval helpen. Je kunt het scherm bijvoorbeeld gebruiken om foto’s van vroeger af te spelen, of zelf gemaakte video's van die ene wereldreis aan de hele familie te laten zien. Toch wat anders dan allemaal voor een laptop gekropen zitten.

4. Feesten en partijen

Naast speciale avonden zijn er natuurlijk ook veel speciale avonden op locatie die ontzettend belangrijk zijn. Denk aan een bruiloft, een groots feest of een speciale viering. Dit soort feesten en partijen vinden vaak op een bepaalde locatie plaats, wat het lastig kan maken om alle gasten met elkaar te binden. Door een mobiel projectiescherm mee te nemen kun je een mooi moment creëren waarop iedereen even samenkomt om het speciale evenement van die dag of avond te vieren.

5. De televisie vervangen

Is de televisie aan vervanging toe? Dan kun je flink wat kosten besparen door een projectiescherm aan te schaffen. Dit geeft je een veel betere ervaring en kan in sommige gevallen ook voor andere toepassingen gebruikt worden. Een vast spanscherm of een elektrisch spanscherm kan bijvoorbeeld prima dienst doen als televisie.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide