584
3 tips voor een gezellig interieur
Gepubliceerd: 19-09-2023

Een huis wordt pas echt een thuis als het warmte en gezelligheid uitstraalt. Daarom is een mooi interieur dat bij je past erg belangrijk. Zo is je huis de plek waar je kunt ontspannen en een plek waar je kunt genieten van alles om je heen. In deze blog delen wij 3 tips die jij kunt toepassen om je huis écht gezellig te maken.

Persoonlijke touch

Eén van de beste en snelste manieren om je huis warmte uit te laten stralen, is door te zorgen dat je kunt zien dat het huis van jou is. Denk hierbij aan een mooie, grote foto op de muur van een belangrijke dag, zoals een trouwdag. Of als je dat te heftig vindt, een aantal fotolijstjes verspreid over de ruimte met foto’s erin van mensen die je dierbaar zijn of dagen waar je graag op terugkijkt. Misschien heb je ook wel een aantal souvenirs van reizen die je hebt gemaakt, of erfstukken die van je voorouders waren. Door dit soort spullen door je huis te verspreiden, straalt je huis echt iets unieks uit. Het is van jou en dat is te zien. Dit draagt bij aan een huiselijk, gezellig en warm gevoel. 

Seizoensdecoratie

De herfst en winter komen er weer aan, dat betekent dat het sneller donker wordt. Dan is gezelligheid in huis helemaal cruciaal. Waar het buiten kil en koud is, wil je thuis natuurlijk gezellig op de bank kunnen zitten in een huis dat zowel letterlijk als figuurlijk warm is. Het is dan ook nooit te vroeg om de kerstverlichting op te hangen en wat kleurrijke pompoenen voor de deur te zetten. Fleur je huis op met wat kussentjes in herfst- of winterthema. Ben jij meer van de vrolijke plaatjes op je kussens, of ga je liever voor een subtiele en minimalistische look? En in het najaar is het heerlijk om met een kopje koffie of thee op de bank te zitten. Zorg dan ook dat je voldoende koffie capsules en leuke mokken in huis hebt, om de gezellige ervaring compleet te maken. 

Gezellige atmosfeer

Zo’n gezellig interieur is ook niet compleet zonder een plek waar je met anderen kunt zitten en bijkletsen onder het genot van een kopje thee, warme chocolademelk of koffie. Maak een knus hoekje met twee comfortabele stoelen of een kleine bank, waar je heerlijk kunt neerploffen. Zet hierbij een leuke bartafel neer met daarop een waterkoker, een kwalitatief koffiezetapparaat, en een goede koffie zoals Lavazza koffie. Bovendien zorgt de geur van koffie en een versgebakken cake of appeltaart voor een heerlijke sfeer, waardoor je je huis het liefst nooit meer verlaat.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide