1504
2 fantastische design speakers voor je huis
Gepubliceerd: 26-10-2020

Even delicaat en gracieus als het materiaal zelf: de luidsprekerset, tot stand gebracht in nauwe samenwerking tussen Teufel en Rosenthal, is een absolute wereldinnovatie. Teufel x Rosenthal is de eerste porseleinen streamingluidspreker die technische knowhow, innovatieve materialen en uniek design combineert.

 

Hoogwaardige techniek

De set bestaat uit twee porseleinen luidsprekers en een versterkerunit eveneens van wit porselein met een vermogen van 160 watt. De bediening gaat via de Teufel-app of via de aanraakgevoelige toetsen op de porseleinen versterker. De luidsprekers zijn verbonden met de centrale unit via twee met stof beklede kabels van elk drie meter lang. In de twee luidsprekers zorgen high-end coaxiale drivers voor een uiterst gebalanceerde, betrouwbare weergave met nauwkeurige podiumweergave. Teufel x Rosenthal is compatibel met alle Teufel en Raumfeldmulti-room streaming speakers. Muziek wordt draadloos via Bluetooth of Spotify Connect naar het systeem gestuurd via de Teufel-app met de geïntegreerde streamingdiensten Tidal, Napster, SoundCloud en TuneIn. Daarnaast is er een line-in ingang waarop elke audiobron kan worden aangesloten.

c4325eba-3620-4fca-b071-1799644dadf7.jpg

De belangrijkste voordelen

 • De werelds eerste draadloze luidsprekersysteem gemaakt van fijn porselein.
 • Gelimiteerde editie met slechts 500 sets in productie.
 • Versterker en behuizing zijn handgemaakt van extreem hard, wit porselein.
 • Krachtige high-end coaxiale driver voor gebalanceerde, waarheidsgetrouwe weergave met nauwkeurige podiumweergave
 • Draadloos streamen met de TeufelRaumfeld-app voor muziek van Spotify, TuneIn, Napster, TIDAL en SoundCloud
 • Stream elke bron via Bluetooth vanaf pc's, Macs, tablets en smartphones
 • Te verbinden met andere Teufel streaming en Raumfeld speakers voor losslessmulti-room streaming
 • Bedieningstoetsen rechtstreeks op de versterker voor aan / uit, volume en extra vrij toewijsbare stationtoetsen voor radiostations en afspeellijsten
 • Wekker, sleeptimer, energiebesparende functie, line-in voor cd-speler of platenspeler, standaard en kabels inbegrepen
 • Onderscheidend ontwerp


Prijs, beschikbaarheid en leveringsomvang

Teufel x Rosenthal is beperkt tot 500 sets en is nu verkrijgbaar op www.teufelaudio.com, in alle Teufel-winkels en bij geselecteerde Rosenthal-dealers voor een prijs van 3.990 euro. De set bestaat uit twee porseleinen luidsprekers, de versterker in de porseleinen behuizing en de benodigde aansluitkabels.

Over Teufel Audio

Teufel is een van de grootste producenten van audioproducten in Duitsland. Het productassortiment van Teufel omvat hifi-, homecinema- en multimediasystemen, koptelefoons, Bluetooth- en Wi-Fi-multiroom-luidsprekers met de eigen Raumfeld-technologie van het bedrijf. Het bedrijf begon in 1980 met het ontwikkelen van luidsprekersets in Berlijn en is nu de nr. 1 fabrikant van audioproducten in Europa.

Sinds de oprichting zet het bedrijf trends op het gebied van stereo en surround sound, draagbare luidsprekers en multi-room streaming. Bij Teufel staat uitmuntend geluid altijd voorop - en onze talrijke onderscheidingen van consumenten en vakpers zijn het bewijs van het succes

Harman KardonCitation Towers

Trakteer uzelf op stereogeluid van concertkwaliteit plus handsfree hulp in het hele huis met deze zwarte CitationTower 200W vloerstaande luidsprekers van Harman Kardon. Elke luidspreker heeft een drievoudig ontwerp en bevat een 1 "tweeter, twee 4" woofers en een 8 "subwoofer, die 200 W continu vermogen leveren. Google Assistant en een reeks ingebouwde microfoons stellen u in staat om naar films en tv-programma's te zoeken en meer met alleen uw stem. Bluetooth is ingebouwd voor draadloze audiostreaming vanaf compatibele apparaten zoals smartphones en tablets.

Harman KardonCitation: het merk

Gemaakt in 1953 uit de combinatie van de oprichters Sidney Harman en Bernard Kardon's namen, was het merk Harman Kardon vanaf de jaren 50 enorm succesvol met iconische versterkers zoals de Harman Kardon D1000, de Harman Kardon Festival TA230 en de Harman KardonCitation II. In de jaren 70 introduceerde het merk de eerste audiocassetterecorder met een Dolby-ruisonderdrukkingssysteem (Dolby B). Het merk werd pas in 1970 bekend bij het grote publiek na het op de markt brengen van een reeks krachtige A / V-ontvangers. Harman Kardon is al enkele jaren gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van draagbare Bluetooth-luidsprekers, slimme luidsprekers en meer recentelijk multiroom-luidsprekers met zijn nieuwe Citation-multiroom-assortiment dat acht verschillende modellen omvat, waarvan we er vier deze week hebben getest.

57353e27-da8a-43a0-861b-b05137a12a48.jpg

Harman KardonCitation Towers Specs

 • Maximaal uitgangsvermogen 200 W RMS, per luidspreker
 • Tweeter 1 x 1 "/ 2,5 cm, per luidspreker
 • Woofers 2 x 4 "/ 10,2 cm, per luidspreker
 • Subwoofer 1 x 8 "/ 20,3 cm, per luidspreker
 • Frequentierespons niet gespecificeerd door fabrikant
 • Signaal-ruisverhouding> 80 dB
 • Ondersteunde audioformaten HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus
 • Ingebouwd kleurentouchscreen

Prijs en beschikbaarheid

De Harman KardonCitation Towers zijn als paar te koop voor $ 2499 / £ 2199, wat neerkomt op ongeveer 2,110 Euro.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide