579
10 goedkope alternatieven voor dure designstukken
Gepubliceerd: 11-08-2023

Kijken naar designmeubels voelt soms als window shoppen bij een luxe bakkerij: alles ziet er zó smakelijk uit, maar de prijs laat je huiveren. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven die je stijlhonger stillen zonder je portemonnee te legen. Hier zijn 10 budgettoppers die je woonruimte een chique boost geven!

  1. Eames lounge chair: Ooit gehoord van mode-imitatie? Wel, dit is meubel-imitatie! Die fancy Eames stoel heeft budgetvriendelijke tweelingbroertjes die je zithoek de nodige flair geven.

  2. Marmeren eettafels: Echt marmer kan een rib uit je lijf kosten. Maar hoor eens, er zijn laminaten die sprekend op marmer lijken. Hetzelfde 'ooh la la' gevoel, maar met meer 'ooh yes' voor je portemonnee.

  3. Industriële lampen: Voor een prikkie haal je die vintage vibe in huis met reproducties van de iconische Edison-lampen. Ambiance gegarandeerd!

  4. Scandinavische banken: Stel je een hippe Viking voor die lekker ligt te loungen. Dát gevoel krijg je met die betaalbare banken. Strak, stijlvol, maar zonder het plunderen van je bankrekening.

  5. Abstracte kunst: Ga voor kunstige koopjes. Er zijn genoeg lokale talenten die je muren kunnen opfleuren zonder dat je moet overwegen je nier te verkopen.

  6. Hangstoelen: De boho vibe vastleggen hoeft je geen arm en een been te kosten. Er zijn genoeg swingende stoelen voor zachte prijsjes die je huis die vrolijke draai geven.

  7. Gouden en messing afwerkingen: Waarom zou je gaan voor goud, als verguld net zo shiny en chic kan zijn?

  8. Kilim en Perzische tapijten: Waan je Aladdin op een budget. Moderne varianten brengen je bijna hetzelfde magische gevoel, zonder de sprookjesachtige prijs.

  9. Kristallen luchters: Fonkeling gewenst? Er zijn kunststof varianten die schitteren als de sterren. Je bezoekers zullen het verschil nauwelijks merken!

  10. Mid-century moderne stukken: Retro voor een redelijke prijs? Moderne winkels staan klaar met geweldige stukken die je even terug in de tijd nemen, maar met de prijzen van nu.

Dus, de volgende keer dat je zuchtend naar die designcatalogus kijkt, onthoud dan: stijl is niet altijd duur. En met deze tips zit je zeker goed!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide