2060
Roozen Interieur Visie RIV

ROOZEN INTERIEUR VISIE RIV STAAT VOOR : Een persoonlijk en onafhankelijk, dynamisch en tijdloos, professioneel en verrassend interieuradvies. Een passend ontwerp met een eigen identiteit, gebaseerd op jouw wensen en eisen. Dit zowel voor een particulier als zakelijk interieur, en de mogelijkheid van ONLINE of OFFLINE advies.

In ons klimaat is het belangrijk om een fijne woon- werk en ontspanplek te hebben. Wat is er fijner dan thuiskomen in een warm, knus en sfeervol huis dat in balans is en rust ademt. Roozen Interieur Visie RIV kan je helpen zo’n fijne plek te creëren.

  • Bouwen of Verbouwen
  • Een nieuwe indeling van je huis
  • Met een aantal kleine ingrepen een geheel nieuwe leefomgeving creëren.
  • Of gewoon de puntjes op de “I”

Met de juiste visie, inspiratie, professionele adviezen en visualisaties zal jouw huis een heerlijk THUIS worden.

RIV ontwerpt ook interieurs voor (horeca)bedrijven, organisaties en instellingen, met alle aandacht voor o.a. kleuren, indelingen, materialen, meubelen en evt. lichtplan en akoestiek. De combinatie van deze factoren vertaalt zich naar een sterk interieur(plan) waar iedereen zich thuis zal voelen.

WERKWIJZE OFFLINE INTERIEURADVIES/ONTWERP

Tijdens het intakegesprek bespreken we wat je wensen en je ideeën zijn en wat je wilt bereiken. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Op basis hiervan wordt een offerte gemaakt waarin alle afspraken opgenomen zijn. Nadat we alles besproken hebben wordt een uitgewerkt plan gemaakt. Het plan kan een plattegrond met sfeerbeelden, een interieurontwerp, een 3D-ontwerp of een afspraak voor woonshoppen of begeleiding bevatten. Tijdens het intakegesprek bepalen we samen wat voor jou of je bedrijf het beste is.

WERKWIJZE ONLINE INTERIEURADVIES/ONTWERP.

Via de website www.roozeninterieurvisie.com/actieplan vul je het formulier in, upload je de plattegrond en foto’s, beschrijf je je wensen en eisen, en verzend je het formulier naar RIV. Afhankelijk van de gekozen adviesvorm krijg je binnen een aantal dagen een compleet advies toegezonden.

GRATIS PERSOONLIJKE INTERIEURTIPS

Ga naar www.roozeninterieurvisie.com/gratisinterieurtips en ontvang binnen enkele dagen enkele GRATIS persoonlijke interieurtips. Nieuwsgierig geworden naar wat Roozen Interieurvisie voor jou als particulier of voor je bedrijf kan betekenen, neem dan contact op en we komen graag  bij je langs.

RoozenInterieurVisie RIV
AnnemiekRoozen
www.roozeninterieurvisie.com
info@roozeninterieurvisie.com
06-17793086

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners