1752
Maizon interieur

MAIZON staat voor interieuradvies, ontwerp & realisatie. Het vertalen, verwezenlijken en visualiseren van interieurwensen, waarbij MAIZON de optimale vertaling kan maken van idee naar concreet plan. Of je nu toe bent aan een nieuwe werkomgeving of een (nieuw) huis wilt inrichten, MAIZON realiseert al deze wensen met een praktische aanpak en mooie visualisaties.

Je huis is een reflectie van wie je bent, een plek waar jij en anderen zich prettig voelen. MAIZON bevestigt wie je bent, door je identiteit terug te laten komen in jouw interieur. Iedereen heeft andere interieurwensen en daardoor is ieder ontwerp uniek. Met een frisse, verassende en onafhankelijke blik ontwerp ik de ruimtes in jouw huis of bedrijf. Hierop volgt een helder en overzichtelijk advies dat past bij jouw situatie en budget.

Naast interieuradvies kan MAIZON Interieur de realisatie van het interieurplan van A tot Z voor je arrangeren. Dit ontzorgt en geeft je tijd en ruimte. Ik vertaal jullie wensen naar andere partijen, houd controle op de uitvoering van werkzaamheden, kan aankopen voor de bouw verzorgen, onderhoud contact met de aannemer, regel de planning en logistiek en verzorg de coördinatie van de diverse klussers. Tot slot verzorg ik indien gewenst de finishing touch van jullie woning middels de aankleding. disciplines om ieder project tot een succes te maken.

De kracht van MAIZON: Onafhankelijk advies | Maatwerk | Visualisatie middels 3D | Betrouwbaar netwerk | Niet stijl-gebonden | Out-of-the-box | Eerlijk en helder.

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek, ik ontmoet je graag!

“Een goede woon- en werkomgeving is voor iedereen weggelegd, in iedere gewenste persoonlijke stijl! “

Onze partners