6056
Wanddecoratie
Gepubliceerd: 06-11-2012 Laatste update: 20-06-2017

Momentum doet haar naam eer aan; het is namelijk een duurzame Harlequin-collectie die steeds energieker en motiverender wordt naarmate het productassortiment wordt uitgebreid. Momentum werd in 2011 gelanceerd en werd al snel een signatuurcollectie die zich duidelijk onderscheidde als iconisch assortiment binnen het merk Harlequin.

Het is dan ook niet verrassend dat het concept van Momentum in 2012 aanzienlijk werd uitgebreid. De komende herfst zullen er twee verschillende boeken worden gelanceerd die elkaar perfect aanvullen, te weten: Momentum behang volume 2 en Momentum doorschijnende stoffen & structuren.

Strak en verfijnd ontmoet grafisch en architecturaal! Deze moderne en chique collectie textuurbehang biedt een prachtige combinatie van bonte stijlen, grafische prints en eigenzinnige ontwerpen, zoals Mensen, een subtiel motief dat het silhouet van een groep mensen verbergt, dat pas op het tweede gezicht duidelijk wordt; Vuursteen, een leisteeneffect met textuur, dat eruit ziet als vuursteen en dat her en der een metalliek accent krijgt; Array, een schitterend ontwerp met weefeffect in gegradeerde krijtkleuren met levendige uitbarstingen van kleur; Blad: een silhouet van grote bladeren, in grafische effen kleuren en neutrale kleuren met kralen; en Hekwerk; een hekontwerp in subtiele neutrale kleuren en gedurfde effen tinten, dat is versierd met metallieken en glanzende kralen.

De nieuwe behangcollectie van Momentum is uitgevoerd in modieuze, vooruitstrevende krijttinten, die variëren van subtiele, neutrale kleuren tot monochromen en hippe, felle kleuren, zoals oranje, appel en teal. De reliëfeffecten, weelderige texturen met kralen en metallieke accenten voegen een vleugje glamour toe.

De doorzichtige stoffen & structuren van Momentum bieden het perfecte vervolg op het verhaal van de Momentum stoffen. Momentum heeft een gat in de nationale en internationale markt gevonden en een collectie ontworpen die voldoet aan de vraag naar ontwerpgedreven maar praktische doorzichtige stoffen, half-doorzichtige stoffen en structuurstoffen. Op een stof na hebben alle doorzichtige stoffen een brede breedte en zijn voorzien van loodjes en zijn dus zowel veelzijdig als functioneel. De voile-motieven zijn grafisch, geometrisch en stijlvol bescheiden - ikats, strepen, ojiefs, diamanten en stippen - in een sfeervol assortiment gezellige, sfeerbepalende tinten, die worden benadrukt door metallieke accenten. De effen structuurstoffen zijn subtiel en zeer bruikbaar en worden aangevuld door een moderne stof met kant-effect, die wordt gemaakt door lintrepen aan elkaar te stikken.

Het verhaal van Momentum gaat steeds meer een eigen leven leiden. Volgend voorjaar wordt er een assortiment opzienbarende en elegante weefstoffen geïntroduceerd, dus houd ons goed in de gaten!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide