1093
Interieurstoffen

Een heel kleurrijk, herkenbaar en sympathiek thema, zo omschrijft Anne Marie Commandeur haar favoriete trend. Hier vinden we oud naast nieuw, duur naast gratis, kunst naast kitsch. Een kwestie van cut, copy en paste. Naar eigen idee recyclen en stylen. Bewaar wat je mooi vindt en vul het aan met een paar nieuwe items.

Alles kan, alles mag. In het dynamische kleurbeeld vinden we alle kleuren van de regenboog. Pink, zowel hard als zacht, krachtig rood, dieppaars en gebrande oranje, met accenten in turquoise en troebel-geel. De dessins zijn een bonte mengelmoes van Etno en Eco, van Trash en Tribal, van Art en Bohémian. Schotse ruiten naast Afrikaanse folklore, Maya-symboliek naast Chinese flora; batik, embroiderie, patchwork en kantwerk; truttige bloemetjes en grote, bontgekleurde weefpatronen; multicolour breisels en haakwerk, dat doet denken aan oubollige pannenlappen. Maar oud, verweerd en truttig is best OK, mits je er een eigen(tijdse) twist aan geeft. Inspiratie doe je op bij de kringloop en wereldwinkel. vormgegeven door Carlin International, Frankrijk

Bron: Perscentrum Wonen

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners