1284
Interieurstoffen
Gepubliceerd: 05-09-2012 Laatste update: 17-10-2017

Een heel kleurrijk, herkenbaar en sympathiek thema, zo omschrijft Anne Marie Commandeur haar favoriete trend. Hier vinden we oud naast nieuw, duur naast gratis, kunst naast kitsch. Een kwestie van cut, copy en paste. Naar eigen idee recyclen en stylen. Bewaar wat je mooi vindt en vul het aan met een paar nieuwe items.

Alles kan, alles mag. In het dynamische kleurbeeld vinden we alle kleuren van de regenboog. Pink, zowel hard als zacht, krachtig rood, dieppaars en gebrande oranje, met accenten in turquoise en troebel-geel. De dessins zijn een bonte mengelmoes van Etno en Eco, van Trash en Tribal, van Art en Bohémian. Schotse ruiten naast Afrikaanse folklore, Maya-symboliek naast Chinese flora; batik, embroiderie, patchwork en kantwerk; truttige bloemetjes en grote, bontgekleurde weefpatronen; multicolour breisels en haakwerk, dat doet denken aan oubollige pannenlappen. Maar oud, verweerd en truttig is best OK, mits je er een eigen(tijdse) twist aan geeft. Inspiratie doe je op bij de kringloop en wereldwinkel. vormgegeven door Carlin International, Frankrijk

Bron: Perscentrum Wonen

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide