3304
Scapa Home wintercollectie
Gepubliceerd: 06-08-2015 Laatste update: 07-05-2017

Wanneer de temperatuur buiten daalt wordt het tijd om ook je huis warm 'aan te kleden'. Maar hoe maak je je woning winters zonder dat het er te zwaar uit gaat zien en zonder de modernelook & feel te verliezen? Scapa Home levert met een uitgebalanceerde collectie voor het najaar van 2015 een antwoord op iedere woonsituatie.

Scapa Home staat voor hoogwaardige grondstoffen die zoveel mogelijk lokaal verwerkt worden. De wintercollectie is dan ook opgetrokken uit eenvoudige lijnen en tijdloze ontwerpen die door het gebruikte materiaal structuur krijgen en een bepaalde sfeer neerzetten.

Binnen een kleurenpalet van zwart, wit, grijs en aardetinten die doorbroken worden met kaki, roze en terracotta slaagde het Belgische lifestylemerk erin om een interieur- en decoratielijn te ontwikkelen die bewijst dat gezellig ook stijlvol kan zijn.

Neem bijvoorbeeld de kussens, deze zijn uitgevoerd in verschillende stoffen zoals linnen, chenille, wol en jutte en sluiten naadloos aan bij een ruim arsenaal aan nieuwe plaids en tapijten vervaardigd uit hennep en wol. De grovere structuren van het textiel complementeren het koele metaal van de nieuwe lijn salontafels en wandrekken. Deze mix tussen hard en zacht, glad en ruw is wat de Scapa Home najaarscollectie zo veelzijdig maakt. Ook in de slaapkamer kozen de interieurvormgevers voor eenzelfde melange. Het beddengoed uit jersey wordt moeiteloos gecombineerd met luxueuze materialen als kasjmier.

Wie winter zegt, denkt natuurlijk meteen aan de feestdagen en voor het dekken van de feesttafel heeft Scapa Home ook heel wat nieuwe producten gelanceerd. Zo is er het strakke, matte bestek met vierkante handgreep, de nieuwe lijn koperen schalen met geëmailleerde binnenkant en de chique serveerbordjes in zwart glas. Voor Scapa Home hoeft de feesttafel duidelijk geen stijve bedoeling te zijn: het tafeltextiel in gewassen linnen geeft het geheel een gemoedelijke uitstraling. Speciaal voor de eindejaarsfeesten voegden de ontwerpers bovendien nog wat kerstrood met ingeweven gouden lurex draad aan het kleurenpalet toe.

Het merk biedt dit jaar ook kerstboomversiering aan, waarbij ze blijven vasthouden aan het concept: een clash van houten rendierornamenten met glazen kerstballen en een jutten slingergeeft je kerstboom diepte zonder hem te verzwaren en zorgt voor een duidelijke lijn door je hele interieur. Bij Scapa Home gaat het tenslotte altijd om de totaalervaring.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide