1653
Je eigen kussens ontwerpen

Ontwerp je eigen kussens, precies zoals jij ze wil hebben. Online, snel en makkelijk. Strakke kussens voor op de loungebank in de tuin of royale woonkussens voor bij de zithoek. Alles is mogelijk. Kies je vorm, vulling, stof, je kunt zelfs voor de meest extreme weersomstandigheden kussens bestellen. Wees creatief, speel met je ontwerp, pas de kleuren en vormen aan en je ziet direct het resultaat in 3D op je beeldscherm. Doordat je meteen ziet hoe je kussen eruit gaat zien, ontwerp je heel makkelijk dat ene kussen dat je graag wilde hebben. Ben je trots op het resultaat? Klik op bestellen en je kussens worden binnen 2-3 weken bij je thuis bezorgd. Ervaar het zelf op www.nofruit.nl.Nofruit: jouw wereld op jouw manier

Nofruit wil je helpen je wereld nog mooier te maken, door je de mogelijkheid te geven alles zelf te ontwerpen. Unieke producten die niemand anders heeft, omdat je ze zelf hebt bedacht. Jij maakt het ontwerp, gewoon online, heel makkelijk en snel. Wij maken er dan een maatproduct van en zorgen dat het er precies zo uitziet zoals jij het wil. Je kunt je eigen kussens ontwerpen, maar ook loungebanken, lampenkappen, gordijnen en in de toekomst nog veel meer producten. Om je van ideeën en inspiratie te voorzien kun je bij Nofruit rekenen op inspirerende voorbeelden, tips, heldere productinformatie, gemak en een belachelijk goede service. Je zult versteld staan, dat is beloofd.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.pngWonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners