10269
Neptune presenteert herfsttinten
Gepubliceerd: 08-09-2015 Laatste update: 07-05-2017

Fluweelzachte stoffen en warme najaarskleuren voeren de boventoon in Neptune’s AW ’15 collectie Als de avond gaat vallen tijdens de aankomende koude dagen wil je het liefst de warmte opzoeken. Voor comfort en ontspanning kun je je dan het beste omringen met zachte, tactiele stoffen en texturen in warme herfsttinten. Daarom staan in de najaarscollectie van het Britse lifestyle en interieurmerk Neptune fluweelzachte stoffen en diepe kleuren, zoals amber, gebruind rood en mahonie centraal.

Tijdens het najaar en in de winter verstop je je graag onder een warme plaid op een royale bank, omringd met donzige kussens. Om een vleugje comfort aan te brengen tijdens deze koudste maanden van het jaar heeft Neptune voor de najaars- en wintercollectie 2015 luxe velours en de rijke Damson linnen aan de bestaande Neptune Tailored stoffenopties toegevoegd. Alle gestoffeerde meubelen van Neptune zijn nu in deze weelderige stoffen te verkrijgen.

Warme tinten
Zowel in de stoffen- als verfcollectie van Neptune zijn de tinten gebruind rood, amber, veenbes en mahonie in overvloed aanwezig; herfsttinten spelen de hoofdrol in de nieuwe collectie. De namen van de stoffen en verfkleuren spreken voor zich: Fox Velvet, Cranberry Velvet, Chestnut en Fine Mahogany. Met deze tinten breng je de natuurlijke, warme herfstkleuren in huis. Naast de gestoffeerde meubelen zien we deze natuurlijke kleuren ook terugkomen in de Neptune woonaccessoires. De populaire collectie sierkussens is aangevuld met fraaie fluwelen kussens in diepe roodoranje en bruine tinten. De Corinium kruiken en kannen zijn uitgebracht in een koffiekleur. Deze herfsttinten combineren prachtig met de robuuste Arundel tafels en banken, gemaakt van diep geborsteld eikenhout. Door in je interieur te spelen met verschillende luxueuze stoffen en structuren in diepe najaarskleuren, creëer je een warm en uitnodigend interieur voor de koude dagen.

De Neptune najaars- en wintercollectie 2015 is vanaf 17 september 2015 verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.neptune.com.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide