2878
Kobe Hollywood glamour

Voor City Chic liet Kobe zich inspireren door een legendarisch tijdperk: de 'golden age' in Hollywood, van de jaren 30 tot de jaren 50. Het was de tijd van Marlene Dietrich, Bette Davis, Grace Kelly, Greta Garbo... Stuk voor stuk sterren met een weergaloos gevoel voor stijl die nu nog gelden als mode-iconen. De grandeur en klasse van die tijd wordt op schitterende wijze vertaald in de collectie interieurstoffen van City Chic.

Alles straalt een gevoel van warme luxe uit. De stijl is rijkelijk, maar nooit bombastisch, comfortabel maar altijd klassevol. City Chic is zo een geraffineerde collectie die modern en tijdloos oogt, klassiek en hedendaags. Het staat bovenal garant voor een elegant en levendig interieur vol spannende contrasten.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners