11023
KAAT Amsterdam woontrends najaar 2019
Gepubliceerd: 20-08-2019 Laatste update: 07-05-2022

De collectie van KAAT AMSTERDAM begint inmiddels serieuze vormen aan te nemen. Met sierkussens, plaids, bedspreien en strandlakens veroveren zij de wereld. De wereld van KAAT AMSTERDAM is opgedeeld in diverse stijlen, afgestemd op je persoonlijke smaak, stemming of kleurstelling van je interieur.

De producten zijn op kleur en design onderverdeeld in verschillende stijlwerelden: Ever Green, Rediscovered, Yellow Glow, Desert Shadow, Boudoir Chic, Raw Edge en Night Sky. Deze looks sluiten naadloos aan bij de nieuwe collectie dekbedovertrekken van Beddinghouse. KAAT AMSTERDAM presenteert zich lekker eigenwijs en fans van dit merk staan er om bekend om gewaagde keuzes te maken en een eigen mix and match wereld te creëren.

kkaat-amsterdam-night-sky-5.jpg

NIGHT SKY
Blauw, mannelijk, modern, strak en eigentijds, zijn woorden die deze stijl perfect beschrijven. Blauwe tinten zorgen voor een rustige en koele uitstraling. Combineer verschillende tinten van blauw met diepe steenrode kleuren, cognac tinten en grijs-blauwe kleuren om een prachtig winterkleurenbeeld te creëren dat perfect past in een stedelijke omgeving. Gebruik voor het stylen moderne, grafische en mannelijke structuren, vormen en elementen om deze stijl te voltooien.

kkaat-amsterdam-raw-ege-2.jpg

RAW EDGE
Organische vormen en natuurlijke grondstoffen creëren een comfortabele en mooie uitstraling. De ruige natuur pracht in je interieur, warm maar met een rauwe rand. Thuis voel je je ver weg van het drukke leven en kun je de ultieme ontspanning vinden. De decoratie is gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, wijn en mandenmakerij. De ontwerpen hebben een coole uitstraling en komen in prachtige natuurlijke tinten.

kkaat-amsterdam-boudoir-chic-4.jpg

BOUDOIR CHIC
Boudoir Chic weerspiegelt romantiek, bloemen, rijkdom, weelde en vrouwelijkheid. Creëer gezelligheid met een rijk gedecoreerd interieur. Een plek om samen te komen, te genieten en te ontspannen. Het kleurenpalet varieert van poederroze tot gele oker, van mintgroen tot oranje. Stijl met vrouwelijke vormen en warme materialen. Rust en comfort komen op een chique manier samen.

kkaat-amsterdam-desert-shadow-3.jpg

DESERT SHADOW
Laat los en zet je eigen koers. Maak je interieur uitdagend, eigenzinnig en eigentijds met de trendkleuren terra en baksteenrood. Gebruik luxe materialen zoals fluweel en hout. Combineer met warme herfstkleuren en natuurlijke elementen en kleuren voor een harmonisch uiterlijk.

kkaat-amsterdam-yellow-glow-1.jpg

YELLOW GLOW
Breng rust en sereniteit in huis door één hoofdkleur te kiezen. Iets waar veel mensen vandaag naar op zoek zijn. Je zult nooit een saai moment hebben met de flamboyante kleur geel. Het brengt geluk, hoop en warmte in je interieur. Het geeft je energieniveau en zelfvertrouwen een boost. Gebruik voor het stylen verschillende texturen en combineer met warme herfsttinten zoals cognac, olijf en verschillende bruintinten.

kkaat-amsterdam-rediscovered-1.jpg

REDISCOVERED
Rustige tinten en herkenbare patronen zorgen ervoor dat je de hectische buitenwereld kunt loslaten. Het klassieke interieur is weer trendy: symmetrie, rustige prints en subtiel kleurgebruik gecombineerd met verfijnde ontwerpen. De prints zijn stijlvol, opwindend en enigszins dramatisch. Je kunt denken aan klassieke patronen en dierenprints op luxe materialen, dit geeft het een verfijnd karakter.

kkaat-amsterdam-evergreen-2.jpg

EVER GREEN
Op zoek naar rust en ontspanning? Het gebruik van veel verschillende tinten groen in je interieur biedt een positief en kalmerend effect op je gemoedstoestand. De kleur groen is sterk gerelateerd aan de natuur en daarom kan het nooit als buitensporig worden ervaren. Gebruik voor styling veel planten, natuurlijke elementen en opvallende botanische prints zoals exotische bloemen, insecten en dieren. Breng de natuur in je huis.

Klik hier en shop de mooiste items van KAAT Amsterdam

 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide