4148
Spirit and Soul
Gepubliceerd: 19-05-2014 Laatste update: 07-05-2017

Spirit and Soul: een overvloed aan prikkelende patronen en glorieuze kleuren van Scion

Voor 2014 heeft het Britse merk Scion zijn grenzen verlegd en twee erg diverse, door trends geïnspireerde collecties bedrukte stoffen ontwikkeld. Dit gamma wordt aangevuld met funky behangpapier en eigentijdse weefsels.

Spirit is een collectie moderne tribalontwerpen met een organisch, natuurlijk aanvoelen in een palet van rijke, aardkleurige tinten die worden afgewisseld met rustieke lichtpunten. De globale interpretaties zijn breed en omringd met een nieuwe blik op Zuid-Amerikaanse ikats, handgetekende Afrikaanse lijnen en subtiele Japanse motieven: een fusie van traditioneel vakmanschap met een eigentijdse toets en een tijdloze aantrekkingskracht.

Ada – horizontale stroken geborduurd patroon, gecombineerd tot een opvallend "allover" effect.

Amala – door ikat-geïnspireerde, schilderachtige diamantmotieven op een natuurlijke, ongekleurde ondergrond.

Kali – een bijzonder veelzijdig, kleinschalig, tie-dye, inktvlekkenmotief.

Medini – een subtiele mix van onregelmatige kleurstroken, gecombineerd tot een abstracte verticale lijn.

Shibori – een rechthoekig rooster van wazige lijnen, gecreëerd met een oude Japanse kleurvaste techniek op een natuurlijke, ongekleurde ondergrond.

Sohni – grootschalige concentrische cirkels in een traditionele tie-dye-stijl.

Yoki – slim in elkaar vervlochten halve cirkels die een volgende lijn vormen.

Soul is een collectie modieuze, ultramoderne prints die de glamoureuze grafische motieven en levendige caleidoscoopkleuren van de jaren zeventig eert. Soul omvat een veelzijdige selectie oversized abstracte designs, krachtige lijnen en heldere vormpatronen. Elk upbeatdesign kan afzonderlijk of gecombineerd worden gebruikt voor het creëren van een opvallende clash van kleuren en vormen voor een dramatisch effect.

Chic – willekeurig gestapelde cirkels en halve manen, slim ingekleurd voor een blok-streepeffect.

Dash – geborduurd likmotief in horizontale rijen op een neutrale ondergrond.

Diva – fabuleus krachtig en breed ontwerp, een flamboyant, stijlvol bloemenpatroon.

Groove – een dramatisch chevronontwerp dat is opgebouwd uit dunne lijnen

Pucci – een caleidoscopische Popart combinatie van kleuren en willekeurig overlappende vormen – geïnspireerd door de jaren zeventig!

Zing – Een kunstzinnige, golvende verticale streep.

Zsa Zsa – casual vervlochten lussen die een funky allover-design vormen.

Rhythm Weaves is een gamma eigentijdse vormen en levendige lijnen, geschikt voor drapering, in een modieus palet dat sluike monochromen, kinetische lichtpunten en on-trend naakt bevat. Het gamma wordt ondersteund door de onderschatte Spirit Weaves, een veelzijdig gamma chenillebekleding met een organisch aanvoelen, geïnspireerd door toonaangevend en gestructureerd reliëf. De producten van het gamma ogen fris en jeugdig en bieden een palet dat varieert van zachte vintage naar een scherpe urban-stijl.

Bij de nieuwe stoffencollectie vormt Spirit and Soul Wallpapers een magnifieke collectie van uitgesproken behang. Naast interpretaties van tal van stoffenontwerpen omvat het ook de steeds populaire Mr Fox in diverse kleuren en twee verschillende groottes.

Spirit and Soul wordt gelanceerd tegen het einde van de lente 2014 en zal beschikbaar zijn via een netwerk van handelaars, zowel nationaal als internationaal.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide