1697
Interieurstoffen
Gepubliceerd: 08-09-2012 Laatste update: 20-03-2022

Voor de nieuwe voorjaarscollecties liet het luxueuze textielmerk JAB Anstoetz zich inspireren door de ontluikende natuur, maar ook door feeërieke sprookjes en minimalistische decors. Gevolg is evenveel stijlen en sferen als stoffen. Alleszins, de lente is binnenshuis fris en enthousiast ingezet.

Troja - Deze collectie roept het beeld op van de buitengewone stoffen van de maharadjas in India, waarover ook de sprookjes van Duizend-en-een-nacht gaan. Troja geeft je interieur een majestueus vleugje - inclusief een poëtische toets en een exotische inslag. Kortom, een perfect evenwicht tussen fantasie en een gelukzalig gevoel van welbehagen.

Roadster Vol. 2 - Roadster Vol. 2 is er voor wie houdt van die typische loungesfeer. De stoffen - met viscose, kurk of polyurethaan op een katoenen ondergrond - passen perfect binnen een moderne loft. Andere troef naast deze uitzonderlijke look & feel is het bijzonder onderhoudsvriendelijke karakter: de stoffen absorberen geen vocht en zijn vuilresistent.

Semitransparanten - Soms moet je ook praktisch denken binnenshuis en dan komen semitransparanten goed van pas. Bovendien zijn deze stoffen uitermate geschikt als paneelgordijn, een trend die steeds populairder wordt. Solaris en Tamino ogen neutraal en wat mannelijk: Solaris met zijn metaallook en geometrische vormen, de kamerhoge voile Tamino met bloemmotief en 7 sobere kleuren.

De semitransparante voile Linie, 170 cm breed, is er in 4 kleuren. Het design loopt horizontaal in weefrichting en wordt onderbroken door een speels scherli-ruitmotief. Talrijke lijnen van verschillende kleuren, heel dicht tegen elkaar aan, brengen zachte pasteltinten en mediterrane schakeringen, maar ook gematigde aardkleuren of een opmerkelijk zwart-petroleum. De vrij architectonische stof Mindoro tot slot, 140 cm breed, brengt met zijn opgestikte draad een opvallend accent in sobere interieurs.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide