2821
Harlequin Poetica

Poetica: een charmante ode en delicate voorstelling van de Engelse countryside door Harlequin. Klik hier voor het foto album van de volledige collectie. Op zoek naar nieuwe inspiratie voor haar nieuwste collectie verdiepte Harlequin Studio zich in de glorieuze Engelse countryside. De nieuwe collectie Poetica wordt in september verwacht. Poetica is ook de naam van een narcissoort. Het is een betoverende hommage aan de natuurlijke schoonheid en de charme van de spectaculaire Engelse countryside met haar schitterende cottages en tuinen.

In stijl en in aanvoelen is Poetica de perfecte weergave van het schetsboek van de natuurliefhebber met nota's, schetsen, gedroogde bloemen en botanische studies van de fauna en flora. Poetica heeft ook een modern element met een uitgebreid gamma aan aantrekkelijke en complementaire texturen en effecten: mooie kleuren, handgeschept papier, houten wandpanelen en zelfs motieven die werden gecreëerd door een scheprad gemaakt van een oud boterkarnrad! Het algemene effect is vintage met een aantal moderne accenten en klemtonen door schitterende en glimmende micacontrasten.

De grillige prints omvatten botanische studies van narcissen, magnolia's, klaprozen, boomsilhouetten, grassen, korenaren en varens, getekend met de verfrissende lichtheid van met de hand geschilderde waterpartijen. Ze worden vergezeld door een wilde printtextuur en een selectie van betoverende borduursels, lovertjes, linnen voiles en aantrekkelijke accessoires. De innovatieve muurbekledingen hebben een indrukwekkende textuur: ze zijn licht, luchtig en doen soms denken aan de kust. Voel het meeslepende effect van gechauleerd hout, gebarsten vernis en bruin papier die de passende achtergrond vormen van de delicate botanische motieven.

De prints, stoffen en muurbekledingen worden aangevuld door Poetica Wools, een selectie van getextureerde wolmengsels in een natuurlijk kleurenpalet. De Woods zijn geschikt voor overgordijnen en kussens.

Het Poetica-serie wordt op de markt gebracht in een delicaat kleurenpalet met voornamelijk witte tinten, neutrale kleuren en nuances in zachte pastelkleuren. De tinten omvatten: perkament, papier, kiezels en amandel tot linnen, jute, haver, stro en botermelk. De collectie wordt gekenmerkt door zacht accenten van koraal, perzik, poederblauw, donkerroze, varengroen en lichtgeel. Voor het dramatische effect zijn enkele zwoele donkere schaduwen zoals Frans marineblauw, leikleur, tin en mokka geïntroduceerd.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners