2766
Interieurstoffen met flair

Het stijlvolle Momentum assortiment werd in 2011 gelanceerd en heeft een vaste plek gekregen in de signatuurcollectie van Harlequin; sterker nog, het is een iconische collectie geworden van het merk.

Momentum 3 en 4, de twee meest recente collecties, volgen de mode op de voet omdat ze doen denken aan de interieurs van grote, internationale hotels. Ze zijn ontwerpgedreven, bont en bijzonder tactiel en vormen een verleidelijke combinatie van texturen, kleuren en technieken. De Momentum 3 en 4 is het toppunt van globale elegantie en moeiteloze stijl en is ontworpen om te worden gecombineerd: de patronen, welke meerdere tinten bevatten, van monochroom tot kleurrijk - maken meerdere spannende combinaties mogelijk.

De collecties vormen een oogverblindende schatkist van aangename uitvoeringen en aanlokkelijke effecten: abstracte geometrische patronen, effen tweed (met glansaccenten!), elegante brede strepen, weelderig fluweel met hoge pool, velours wat is bewerkt om er oud uit te zien, ambachtelijke ombrace strepen, moderne motieven met vlamsteek, gekamde,en iets onregelmatig opgewerkte stippen en geometrische, zeer glanzende fluwelen, welke allemaal kunnen worden geaccentueerd door oogverblindende effen stoffen met kleurblokken.,

De stoffen van de Momentum 3 & 4-collectie vormen een gedurfd palet van luxe tinten dat uiteenloopt van rustige tonen en kalme natuurlijke kleuren tot trendy, levendige combinaties zoals vlam, specerijen, mandarijn, citrus, nootmuskaat, oud marine, denim, flesgroen, smaragd en teal met iriscerende accenten en een subtiel gebruik van metallics.

De moderne chique weefstoffen van Momentum 3 & 4 voor gordijnen en bekleding vormen de perfecte aanvulling op het onlangs gelanceerde Momentum behang volume 2 en Momentum voile & structuren. Ontwerpdirecteur Claire Vallis over de inspiratie van de collecties: "Voor voorjaar 2013 wilden we een internationale sfeer creëren - we wilden het ongebruikelijke benadrukken en hierbij gebruik maken van contrasterende texturen. We werden geïnspireerd door de nevenschikking van ambachtelijke gebreide stoffen en rustieke, geweven effecten met weelderige fluwelen en glamoureuze metallics en zijn bijzonder te spreken over het resultaat: een bonte en zelfverzekerde fusie van diverse internationale stijlen."

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners