1232
Interieurstoffen

The Harlequin studio lanceert een adembenemende collectie voor de lente van 2011. Momentum is een chique en elegant assortiment weelderige, getextureerde stoffen en behangsels in een rijk en grillig kleurenpallet.

Harlequin interieurstoffen, Momentum

In deze opvallende collectie worden klassiek en modern, mat en glans, en textuur en technologie gecombineerd. De door architectuur geïnspireerde weefstoffen zijn ontworpen ter versterking van de zelfverzekerde combinatie van contrasterende textuureffecten, zoals luxe fluweel met glanzende effen stoffen, dierenhuideffecten met damasten, strepen met mozaïekmotieven.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Harlequin interieurstoffen, Momentum

Harlequin interieurstoffen, Momentum

De stoffen zijn allemaal geweven en voldoen aan de eisen die worden gesteld aan zowel zakelijk als huishoudelijk gebruik. Ze zijn verdeeld over twee individuele boeken - Momentum 1 en 2. Momentum 1 is geschikt voor gordijnen en bekleding, en Momentum 2 is ontworpen voor gordijnen en accessoires. Het is een betoverende combinatie van abstracte motieven en effecten die wordt versterkt door het gebruik van weelderige garens, waaronder hoogglans en metalliek garen, en gesneden fluweel met een zeer hoge pool.

Het dramatische ontwerpverhaal wordt afgemaakt door de Momentum behangcollectie. Dit is een schitterende collectie behang, die de stoffen prachtig aanvullen. Het behang vormt een interessante combinatie van vinyl en vlies behang en er wordt gebruik gemaakt van reliëfeffecten, metalliek en micas die de architecturele uitstraling en de elegantie van de ontwerpen versterken. Daarnaast is de Studio verheugd een nieuwe strooitechniek te introduceren; hierbij worden er kleine kraaltjes aangebracht op het ontwerp, waardoor de motieven een spectaculaire schittering krijgen.

Het overdadige, zwoele kleurenpalet is glamoureus, stijlvol en uitdagend. De combinatie van zelfbewuste, felle juweeltinten, en subtiele, ingetogen neutrale tinten, versterkt door de metallieken, glans en sprankeling, accentueert de grafische, stedelijke uitstraling van de stoffen en behang.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners