1352
Harlequin interieurstoffen

Harlequin introduceert Kalaya, een onovertroffen collectie van exotische prints en weefstoffen, die geïnspireerd zijn op botanische vormen en tropische planten. Grote bloemendessins, een bijpassende blokprint in krachtige kleuren, voorzien van een prachtig lijnenspel. Deze collectie is grafisch en eenvoudig toe te passen, met een knipoog naar de retro-stijl.

De 4 drukstoffen prints en 2 weefstoffen met een heel oversized blad en een luxe gesmockt bladmotief, bieden een rijke mix van natuurlijke dessins. Deze zijn te zien op linnen, jute, linnenmix of een katoenen doek en geven hierdoor een interessante beleving aan de diepte van de dessins. Deze collectie is ook goed te combineren met de behangcollectie Virtue.

Kalaya omvat een verbluffend kleurenpallet, waarmee u duidelijk een krachtig statement kunt maken, zonder te overdrijven. De dessins zijn bovendien ook nog verrijkt met metallic accenten in diverse kleurstellingen.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners