1513
Harlequin interieurstoffen
Gepubliceerd: 07-09-2012 Laatste update: 20-06-2017

Harlequin introduceert Kalaya, een onovertroffen collectie van exotische prints en weefstoffen, die geïnspireerd zijn op botanische vormen en tropische planten. Grote bloemendessins, een bijpassende blokprint in krachtige kleuren, voorzien van een prachtig lijnenspel. Deze collectie is grafisch en eenvoudig toe te passen, met een knipoog naar de retro-stijl.

De 4 drukstoffen prints en 2 weefstoffen met een heel oversized blad en een luxe gesmockt bladmotief, bieden een rijke mix van natuurlijke dessins. Deze zijn te zien op linnen, jute, linnenmix of een katoenen doek en geven hierdoor een interessante beleving aan de diepte van de dessins. Deze collectie is ook goed te combineren met de behangcollectie Virtue.

Kalaya omvat een verbluffend kleurenpallet, waarmee u duidelijk een krachtig statement kunt maken, zonder te overdrijven. De dessins zijn bovendien ook nog verrijkt met metallic accenten in diverse kleurstellingen.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide