1241
Interieurstoffen

De Harlequin Studio introduceert Anoushka, een levendige collectie bedrukte stoffen, weefstoffen, borduursels en behangsels. De inspiratie voor Anoushka komt van een aantal folkloristische invloeden, zoals textiel, mode, illustraties, kunst en keramiek.

Harlequin interieurstoffen Anoushka

De uitdagende patronen en het krachtige kleurenpalet zijn slim gecombineerd en vormen samen glorieuze en Boheemse fusies die tegelijkertijd tegen elkaar afsteken en elkaar aanvullen. Het algemene gevoel van de collectie is open en gastvrij en is bedoeld voor het creëren van een gezellige, huiselijke sfeer.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Harlequin interieurstoffen Anoushka

Anoushka is een uitgebreide collectie die bestaat uit vijf bedrukte stoffen, twee borduursels en twee weefstoffen. Deze zijn geschikt voor opvallende gordijnen, sprekende accessoires en markante bekleding. Er zijn negen fantastische behangontwerpen, en een apart boek met natuurlijke, effen weefstoffen met linnen effect om de collectie af te maken.

Harlequin interieurstoffen Anoushka

De gewaagde motieven en de schaalverschillen geven Anoushka een eigen identiteit. De eclectische combinatie bevat zeer grote bloemprints en piepkleine bloesem; elegante slingers van bladeren en eenvoudig gebladerte; brede strepen en verfijnde, dunne streepjes. De stoffen komen nog beter tot hun recht door het gebruik van natuurlijke vezels - linnen, zijde en katoen - en ongebruikelijke en bijzonder effectieve texturen.

Harlequin interieurstoffen Anoushka

Het assortiment behangsels laat zich uitstekend combineren met de rest van de collectie, maakt slim gebruik van diverse druktechnieken en combineert een terughoudende matte afwerking met een rijkelijk gebruik van geïriseerde en metallieke inktsoorten.

Harlequin interieurstoffen Anoushka

Het behang is gedrukt op niet-geweven papier, waardoor het gebruiksvriendelijker en gemakkelijker aan te brengen is. Niet-geweven papier is niet alleen stevig, maar zet bovendien niet uit wanneer het wordt natgemaakt. Bovendien kan het rechtstreeks op de wand worden aangebracht, voordat deze is voorzien van behanglijm.

Het levendige kleurenpalet bestaat uit diverse tinten zoals: fuchsia, rozenknop, kwarts, olijf, zeeglas; steen; gebrand oranje, mandarijn, scharlakenrood, amethist, houtskool, riet, touw, honing en amber.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners