6512
Essenza Spring/Summer 2013

ESSENZA Trend brengt vijf verschillende thema’s: Graphic Pastel, Jungle, Bloomingdale, Romance en Pure Nature. Voor de laatste twee collecties is samengewerkt met de gerenommeerde Australische lifestyle-fotografe Sharyn Cairns. Haar foto’s van bloemstillevens en boombladeren zijn digitaal geprint op dekbedsets van hoogwaardig katoensatijn. Actuele trends als degradé en neonkleurige accenten ontbreken uiteraard niet en keren onder andere terug in de collecties Graphic Pastel en Jungle. De exotische dekbedsets Gabriel en Lola uit de Jungle-collectie hebben een digitale fotoprint van grote, kleurrijke blad- en bloemmotieven. Ook in de collectie Bloomingdale spelen bloemen de hoofdrol, maar dan in rustgevende composities in verstilde tinten.Nieuw in de collectie zijn de vele kussens in uni modekleuren met de mooiste prints. De perfecte accessoires voor in de slaapkamer en woonkamer.

ESSENZA DESIGN
Krachtige, grafische zwart-wit prints domineren de collecties van ESSENZA Design. Zo slaap je met dekbedset Baxter onder de plattegrond van Londen en heeft dekbedset Mason een verrassend, minimalistisch dessin van talloze potloodstrepen.

ESSENZA CASUAL
De jonge, hippe lijn ESSENZA Casual brengt de stad tot leven, met grafische tekeningen van het straatleven omringd door een opvallende neonkleurige piping. Ook de romantische zwart-wit fotoprints van de Eiffeltoren in Parijs en de print met de tegen de muur geparkeerde fiets worden geaccentueerd door opvallende kleuren. Dekbedset Pierre bestaat uit hippe tekeningen van talloze gezichten die in elkaar overlopen.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners